Ce spune Camelia Potec despre al doilea copil. ”Nu depinde numai de noi”

21.02.2022, 16:20
Ce spune Camelia Potec despre al doilea copil. ”Nu depinde numai de noi”
Ce spune Camelia Potec despre al doilea copil. ”Nu depinde numai de noi”

Fosta campioană olimpică la înot Camelia Potec, în vârstă de 40 de ani, a vorbit, la o emisiune de televiziune de la Pro TV, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. Sportiva este mama unei fetițe care se numește Caelia Ioana. ”Ne dorim asta tare mult, acum să vedem! Nu depinde numai de noi”, a declarat Camelia Potec.

Camelia Potec a devenit mamă pentru prima oară în anul 2018, când a adus pe lume o fetiță, Caelia Ioana.

Prezentă la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Camelia Potec a vorbit despre mărirea familiei. Fosta sportivă a afirmat că vrea să-i dăruiască micuței sale, Caelia, un frățior sau o surioară.

Ce spune Camelia Potec despre al doilea copil. ”Ne gândim tot mai mult, de ce nu, să îi oferim o surioară sau un frățior”

“După ce a murit tata, eu și fratele meu i-am preluat afacerea. Timpul e din ce în ce mai puțin, mai ales că trebuie să mă mai ocup și de proiectele mele, apoi seara ne ia de buni și fetița noastră. Trebuie să ne jucăm cu ea, are multă energie și, bineînțeles că îi oferim cât mai mult din timpul și energia noastră”, a declarat Camelia Potec.

”Trebuie să subliniez că ne ocupăm cu multă atenție de educația și creșterea Caeliei. (…) Cumva am destul de multă adrenalină în viață și ne gândim tot mai mult, de ce nu, să îi oferim o surioară sau un frățior. Ne dorim asta tare mult, acum să vedem! Nu depinde numai de noi”, a mai spus aceasta.

Camelia Potec a devenit campioană olimpică la Atena

La Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, Camelia Potec a câștigat medalia de aur la 200 m liber. Înotătoarea și-a adus aminte de acel moment istoric. Sportiva are un palmares de invidiat. Camelia Potec a povestit, într-un interviu, despre momentul în care a devenit campioană olimpică.

”Prima dată a fost un sentiment de îngrijorare. Știam că doamna antrenoare trebuie să fie lângă mine, fiind pe culoarul 1. Știam că țipă și trebuie să o aud, eu nu o auzeam. Am ajuns la capăt, am pus mâna, nu o auzeam, dacă era de bine o auzeam cu siguranță. Nu am auzit-o. M-am întors la tabelă, la final, ai culoarul și după locul pe care termini. Eu aveam doi de 1. Am crezut că văd dublu și eram mulțumită că am dat tot ce am putut. Mi-am dat ochelarii jos și am văzut că erau doi de 1”, și-a amintit Camelia Potec.

citește și...