Ce spune Bianca Rus despre sarcină. ”Nu știu să schimb scutece”

15.10.2020, 12:34
Ce spune Bianca Rus despre sarcină. ”Nu știu să schimb scutece”
Ce spune Bianca Rus despre sarcină. ”Nu știu să schimb scutece”

Bianca Rus a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică. Deși își dorește un copil, vedeta este concentrată în prezent pe cariera profesională.

”Mi-ar plăcea să fie și tatăl bebelușului, după care să fie și bebelușul. Părinții mei chiar își doresc să aibă un nepoțel. Poate peste un an, doi, trei, o să apară și nepoțelul”, a declarat Bianca Rus, conform spynews.ro.

”Mai bucurați-vă de mine așa cum sunt! Nu știu dacă sunt pregătită sau nu! Nu știu dacă m-aș vedea mămică, nu știu de cât de bună aș fi ca mamă! Nu știu să schimb scutece. De mică visam că o să fiu mamă, dar nu știu. Îmi doresc, dar nici nu pot să-mi imaginez acum”, a adăugat ea.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Bianca Rus a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului

Bianca Rus a reușit să slăbească foarte mult în ultima perioadă de timp, ajungând să aibă o siluetă de invidiat.

În anul 2018, Bianca Rus s-a supus unei operații de micșorare a stomacului. În urma acestei intervenții, dar și a unui stil de viață cât mai sănătos, Bianca Rus a dat jos peste 30 de kilograme.

„Primele 10 zile am băut zeamă de supă şi compot şi am dat jos 6 kilograme, următoarele 10 zile am mâncat mâncare pastă, supe creme, carne pastă, dar nu prea pot să mănânc carne, nu ştiu de ce. Am văzut că am scăzut în greutate, apoi în etapa a treia, am început să mănânc puţin, două guri dintr-un ardei umplut, o jumătate de perişoară… …Am început să fac sport, merg pe bandă cinci minute şi o să urc până la 30 de minute”, spunea Bianca Rus la acea vreme.

citește și...