Ce spune Andreea Marin despre unul dintre foștii săi parteneri. ”A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

24.02.2021, 16:09
Ce spune Andreea Marin despre unul dintre foștii săi parteneri. ”A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”
Ce spune Andreea Marin despre unul dintre foștii săi parteneri. ”A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Andreea Marin a comentat despre bărbații din viața sa în cadrul unui interviu pentru Canal 33.

La emisiunea „Alege-te pe tine”, de la Canal 33, a făcut declarații despre căsnicile sale. Vedeta a afirmat că s-a întâmplat ca unul dintre foștii săi parteneri să profite de celebritatea sa. „Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură unele cu altele. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa și nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei”, a spus vedeta de televiziune, potrivit revistei Elle.

Andreea Marin a făcut declarații și despre mariajul cu Ștefan Bănică Junior, dar și despre primul său partener de viață. ”Am avut și relația cu tatăl copilului meu, în care amândoi eram persoane cunoscute și acolo a fost un fel de a privi lucrurile. Am avut și relația de început, de la 18 ani, când eu creșteam și mă dezvoltam ca persoană publică și am avut tot sprijinul în acea relație. Ne-am despărțit pentru că la un moment dat vedeam diferit viitorul, dar voi avea mereu recunoștință față de acest prim om din viața mea”, a completat aceasta.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are un copil

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016.

De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. „Astăzi sunt într-o relație de maturitate, în care chiar simt tot suportul și ofer tot suportul meu, văzând lucrurile după o viață în care am înțeles că oamenii sunt limitați de multe ori în a oferi dragostea lor. Când întâlnești un om bun, cum este Adrian, omul de lângă mine acum, e bine să prețuiești acest lucru”, a spus Andreea Marin despre actualul său iubit, Adrian Brâncoveanu, la Canal 33.

citește și...