Ce spun Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, despre căsătorie. ”Nu cred că e genul care ar începe să bată din picior”

29.11.2022, 15:31
Ce spun Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, despre căsătorie. ”Nu cred că e genul care ar începe să bată din picior”
Ce spun Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, despre căsătorie

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, și iubita lui, Doina Teodoru, au vorbit despre diferența de vârstă de 18 ani dintre ei, dar ș despre o eventuală căsătorie. ”Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a dec larat chef Cătălin Scărlătescu despre un posibil mariaj cu cea care îi este parteneră.

Cătălin Scărlătescu este cunoscut publicului din România din postura de jurat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. În plan personal, chef Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu Doina Teodoru. Cei doi au participat împreună la emisiunea ”America Express”, care urmează să fie difuzată în curând la postul de televiziune Antena 1.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doiina Teodoru, au vorbit, pentru revista Viva, despre diferența de vârstă de 18 ani dintre ei, dar și despre posibilitatea de a se căsători.

Ce spun Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, despre căsătorie. ”Ne bucurăm foarte mult unul de celălalt și nu mi se pare că acest pas e definitoriu”

”Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

”Da, nu ne-am gândit până acum la căsătorie. Momentan, ne bucurăm foarte mult unul de celălalt și nu mi se pare că acest pas e definitoriu”, a adăugat Doina Teodoru.

Despre diferența de vârstă dintre ei, chef Cătălin Scărlătescu a spus: ”Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un „bătrânel de 51 de ani”.

Doina Teodoru a completat: ”Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”.

 

citește și...