Ce și-a cumpărat Zarug din primii bani câștigați. ”Am dat nouă sute de euro”

07.12.2022, 12:33
Ce și-a cumpărat Zarug din primii bani câștigați. ”Am dat nouă sute de euro”
Ce și-a cumpărat Zarug din primii bani câștigați.

Zarug, care prezintă emisiunea ”Te cunosc de undeva! After Paerty”, de pe Antena Play, a scos la iiveală detalii mai puțin știute despre viața li cariera sa. De asemenea, acesta a povestit și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat. ”Am dat nouă sute de euro”, a spus Zarug despre obiectul în care a investit primii săi bani.

Mihai Dan Zarug este numele său complet și este de profesie designer vestimentar. Zarug a concurat la ”Asia Express”, sezonul patru, alături de Lorelei Bratu. De asemenea, Zarug a fost concurent la emisiunea ”te cunosc de undeva”, alături de Jazzy Jo.

În prezent, Zarug este prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva! After Party” de pe Antena Play. Într-un interviu pentru catine.ro, Zarrug a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre viața și cariera sa. De asemenea, acesta a dezvăluit și ce anume și-a cumpărat cu primii banii pe care i-a câștigat.

Ce și-a cumpărat Zarug din primii bani câștigați. ”I-am încălțat de două ori plângând pentru că nu puteai să stai în ei”

”O porcărie mai mult ca sigur. Nu mai țin minte. Dar ceva foarte scump care nu mi-a trebuit neapărat și pentru care a trebuit să muncesc ceva. Da, da, știu. O pereche de pantofi pe care am dat nouă sute de euro și pe care i-am încălțat de două ori plângând pentru că nu puteai să stai în ei”, a spus Zarug despre cum a cheltuit primii bani pe care i-a căștigat.

În ciuda faptului Zarug și-a ales meseria de designer, acesta a studiat Dreptul. A absolvit facultatea, a profesat doi ani ca jurist, dar și-a dat seama că moda este domeniul care îl împlinește. ”A fost foarte pasional drumul în modă. E o activitate care încă mă bântuie pentru că am această pornire să vreau să schimb lucrurile. Să fiu un mic demiurg în universul meu. Dar a fost presărat cu foarte multe dezamăgiri și de tot atâtea reconfigurări de traseu ca să nu le spun resemnări și coborâri de standarde până când mi s-a luat”, a declarat acesta.

Despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru meserie, Zarug a mărturisit: ”Tot. Când făceam modă, mi-am vândut un apartament ca să-mi finanțez activitatea, mi-am vândut o mașină. Am fost absent dintr-o relație care era benefică pentru mine, dar eu eram concentrat să fac carieră. Mi-am ignorat prietenii. Tot”.

 

citește și...