Ce sfaturi vestimentare îi dă Violeta mamei sale, Andreea Marin. ”Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani”

16.05.2022, 17:16
Ce sfaturi vestimentare îi dă Violeta mamei sale, Andreea Marin. ”Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani”
Ce sfaturi vestimentare îi dă Violeta mamei sale, Andreea Marin. ”Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a mărturisit că fiica sa, Violeta, obișnuiește să o consilieze în ceea ce privește stilul vestimentar adoptat de fosta ”zână a Surprizelor”. ”Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani, nici chiar 14, cum are ea, și că îmi place comoditatea din ce în ce mai mult”, a spus prezentatoarea TV.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Fosta ”zână a Surpizelor” a mărturisit că fiica sa, Violeta, obișnuiește să îi mai facă recomdări în ceea ce privește stilul vestimentar. Vedeta a mărturisit că uneori o ascultă pe Violeta pentru a-i face pe plac.

Ce sfaturi vestimentare îi dă Violeta mamei sale, Andreea Marin. ”O mai ascult din când în când și chiar mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac”

”Obișnuiește chiar să îmi dea sfaturi, ceea ce mi se pare chiar interesant. Cred că e foarte frumos așa să simți interacțiunea aceasta mamă-fiică, adică e momentul în care am început să fim prietene, să ne sfătuim, e un sentiment tare plăcut și necunoscut de mine până acum. De pildă, îmi spune că e foarte bine să mai ies din alb și negru și să îndrăznesc mai mult. Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani, nici chiar 14, cum are ea, și că îmi place comoditatea din ce în ce mai mult”, a declarat Andreea Marin pentru revista Viva.

”Nu mai simt nevoia să epatez în niciun fel, să fiu pe tocuri… M-am obișnuit tare mult cu comoditatea, însă o mai ascult din când în când și chiar mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac”, a adăugat vedeta TV.

citește și...