Ce sexy este Maria Constantin de când se iubește cu Dacian Varga FOTO EXCLUSIV

15.07.2019, 17:44

Maria Constantin și-a găsit, în sfârșit, fericirea și liniștea! Artista l-a dat uitării pe Marcel Toader și îi merge de minune. Din 2018, solista de muzică populară se iubește cu fotbalistul Dacian Varga. Blondina s-a îndrăgostit iremediabil și este tare mândră de bărbatul din viața ei.

Maria Constantin s-a cuplat acum cu un fotbalist din liga a doua. Acesta se numeşte Dacian Varga, are 34 de ani şi este inclus în categoria crailor de Dorobanţi, cu un palmares bogat la capitolul iubite celebre.

Ce sexy este Maria Constantin de când se iubește cu Dacian Varga

În plus, la scurt timp după ce și-au început relația, Maria Constantin s-a mutat împreună cu actualul ei partener, în apartamentul lui din zona Dorobanți. Maria face ce face și nimerește doar în cartiere de lux, căci cu fostul soț, Marcel Toader, a locuit în casa acestuia dintr-o zonă bună a Capitalei.

Aceștia fac tot posibilul să țină departe de ochii curioșilor povestea lor de dragoste, iar relația merge ca pe roate. Sau cel puțin, așa lasă de înțeles cei doi.

Maria Constantin și Dacian Varga au fost surprinși de paparazzi, zilele trecute, în timp ce mergeau la un restaurant din zona de nord a Capitalei. Cei doi amorezi au coborât din mașină în același timp, însă cea care a atras cel mai multe privirile a fost Maria.

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantaloni minusculi, celebra cântăreață a întors toate capetele. Nici nu e de mirare de ce, pentru că blondina arată tot mai sexy de când se iubește cu Dacian Varga.

Maria Constantin a trecut prin două divorțuri, însă asta nu a împiedicat-o să se aventureze într-o nouă relație. S-a măritat prima dată la vârsta de 23 de ani, în anul 2008 cu Ciprian Tapotă-Lătăreţu, şi el cântăreţ de muzică populară.

După puţin timp, aceasta a devenit mămică, însă căsnicia s-a transformat în calvar, iar în anul 2013 a divorţat. În acelaşi an, l-a cunoscut pe Marcel Toader, care divorţase de Gabriela Cristea. Nici această căsnicie nu a mers, iar în ianuarie 2018, cei doi s-au separat cu scandal.

 

citește și...