Ce se întâmplă la doi ani de la moartea Zinei Dumitrescu: fiul creatoarei de modă l-a păgubit serios pe patronul azilului din Ghermănești

13.05.2021, 16:22
Ce se întâmplă la doi ani de la moartea Zinei Dumitrescu: fiul creatoarei de modă l-a păgubit serios pe patronul azilului din Ghermănești
Ce se întâmplă la doi de la moartea Zinei Dumitrescu: fiul creatoarei de modă l-a păgubit serios pe patronul azilului din Ghermănești

Zina Dumitrescu, supranumită mama modei românești, a decedat pe data de 28 martie 2019, la vârsta de 82 de ani.

Deși au trecut doi ani de la moartea creatoarei de modă, Ion Cassian, proprietarul centrului de bătrâni din Ghermănești, a mărturisit că fiul Zinei Dumitrescu nu a plătit nici acum restanța în valoare de 10.000 de euro.

În ultimii ani de viață, Zina Dumitrescu a trăit la azilul din Ghermănești, iar unicul său fiu, Cătălin Negreanu, nu s-a mai interesat de soarta ei și nu i-a mai achitat nici cheltuielile.

Fiul Zinei Dumitrescu, pagubă uriașă la azilul unde a trăit creatoarea de modă

”Nu a achitat nici acum datoriile. Eu am dat acest capitol la „pierdute”, m-am resemnat”, a spus Ion Cassian, pentru impact.ro. 

Cel care a avut grijă de ea până a decedat a fost Ion Cassian, patronul azilului de lux din Ghermănești. Bărbatul a spus că marea creatoare de modă a fost tratată ca o prințesă, cu toate că fiul ei nu i-a plătit niciodată cazarea și tratamentul.

“Nu am mai vorbit cu fiul Zinei, după moartea acesteia. Nu a luat nici din lucrurile ei, ne-a spus să le dăm de pomană. A vrut doar perechea ei de ochelari, ca amintire, nimic mai mult. Nu a achitat nici acum datoriile. Eu am dat acest capitol la „pierdute”, m-am resemnat”, a mai adăugat acesta, pentru sursa citată mai sus.

Ion Cassian a dezvăluit că și bunica Iuliei Albu a stat la azilul din Ghermănești.

“Doamna a stat câteva luni în azil, avea 90 de ani, suferea, din câte îmi amintesc, de Alzheimer. Părinții Iuliei veneau în fiecare săptămână la ea să o viziteze, Iulia din câte îmi amintesc a fost doar de două ori, atât”, a mai completat Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni din Ghermănești.

Zina Dumitrescu voia să fie înmormântată lângă mama sa

Zina Dumitrescu voia să fie înmormântată lângă mama ei, Nicoleta Bogoș, care s-a stins în 1983. Decizia de a fi incinerată i-a aparținut fiului său, Cătălin, care a depus o cerere de incinerare la IML pe numele Zinei Dumitrescu, la scurt timp de la moartea sa.

 

citește și...