Ce şanse de supravieţuire are Mario Iorgulescu! Medicii au făcut anunțul

09.09.2019, 11:01

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias din Capitală. Tânărul de 24 de ani a fost implicat într-un grav accident rutier produs sâmbătă spre duminică.

Ce şanse de supravieţuire are Mario Iorgulescu! Medicii au făcut anunțul

Mario Iorgulescu conducea un bolid de lux, în momentul în care a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și a izbit violent un vehicul care circula regulamentar. Bărbatul aflat în mașina lovită a murit pe loc.

Mario Iorgulescu a fost dus de urgență și supus unei intervenții chirurgicale. Medicii sunt rezervați privința șanselor de supraviețuire.

A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic, declara pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, duminică, 8 septembrie.

În momentul impactului, motorul mașinii conduse de Mario Iorgulescu ar fi luat foc. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mario Iorgulescu a mai fost implicat în scandaluri. În trecut, el a fost arestat preventiv pentru că ar fi sechestrat un individ, împreună cu câțiva prieteni, pe care l-ar fi bătut. Mario a scăpat, însă amicii lui au ajuns la închisoare.

Sursa: stirileprotv.ro.
citește și...