Ce salariu încasează Marian Godină de la Poliția Română: “Nu l-am luat stând acasă”

05.01.2021, 14:32
Ce salariu încasează Marian Godină de la Poliția Română: Nu l-am luat stând acasă
Ce salariu încasează Marian Godină de la Poliția Română: "Nu l-am luat stând acasă"

Poliţistul Marian Godină și-a făcut public salariul pe care îl primește lunar de la Poliţia Română. El și-a dezvăluit salariul net încasat în ultima lună, decembrie 2020, în ultima postare de pe blogul său.

Nu este prima dată când polițistul braşovean își dezvăluie veniturile. În 2017, el a mai făcut un astfel de anunț, atunci când poliţiştii erau acuzaţi că primesc ‘salarii nesimţite’.

Marian Godină a dezvăluit că salariul net încasat în ultima lună a fost de 4.700 de lei. El lucrează în sistem de mai bine de 14 ani.

Marian Godină și-a dezvăluit salariul

‘Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună. Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici.

Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba. Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu’, a scris Marian Godină într-o postare de pe blogul personal.

În plus, Marian Godină a reușit să strângă o sumă imensă din vânzarea cărții „Flash-uri din sens opus”. Conform Auto-Bild, se pare că polițistul a încasat peste 67.000 de euro. Din acești bani, el și-a cumpărat o casă nouă și un Audi din 2008.

citește și...