Ce s-a întâmplat între Karina și Andrei de la ”Survivor România” înainte de a se despărți defititiv. ”M-a sunat plângând”

04.09.2020, 13:47
Ce s-a întâmplat între Karina și Andrei de la ”Survivor România” înainte de a se despărți defititiv. ”M-a sunat plângând”
Ce s-a întâmplat între Karina și Andrei de la ”Survivor România” înainte de a se despărți defititiv. ”M-a sunta plângând”

O fostă concuentă de la ”Survivor România” a povestit ce s-a întâmplat între Karina și Andrei cu puțin timp înainte ca aceștia să ia decizia de a se despărți.

Karina și Andrei au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, concurs difuzat de postul de televiziune Kanal D. Pe durata competiției, cei doi s-au îndrăgostit și aveau chiar planuri de căsătorie după ieșirea din concurs. Însă, în urmă cu o săptămână, cei doi au luat decizia de a se separa.

Însă, înainte de a-și spune definitiv adio, Karina și Andrei au mai fost la un pas de separare. Dezvăluiea a fost făcută de Emy Alupei, fostă concurentă la ”Survivor România”, în echipa Faimoșilor.

Emy a afirmat că Karina a sunat-o plângând după o ceartă cu Andrei.

“Nu mă miră că ai ajuns aici. Nimeni nu știe, dar, acum o lună, Karina m-a sunat plângând, să îmi spună că s-a despărțit de Andrei. Voia să ne vedem în București. Am empatizat cu ea și m-a impresionat, chiar voiam să o consolez. Însă, imediat, a avut o discuție cu el, ce și-au zis, nu știu. Cert este că atunci s-au împăcat și au plecat împreună la mare. Cu toate acestea, uite, s-a ajuns tot aici”, a declarat Emy Alupei pentru wowbiz.ro.

Anunțul făcut de Karina când s-a despărțit de Andrei

Karina a fost cea care a anunțat în mediul online că s-a separat de Andrei.

Noi am hotărât să luăm o pauză, am hotărât să mergem pe drumuri separate pentru că lucrurile între noi nu au reușit să ajungă în punctul în care ne doream.

Relația noastră a fost una foarte frumoasă și la Survivor și după, dar, cumva, unele lucruri nu merg și atunci am hotărât, de comun acord, să ne despărțim. Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea voastră, pentru toate editurile frumoase pe care ni le-ați făcut, pentru toate videoclipurile, vă mulțumim că ați fost alături de noi.

Puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pe drumuri separate. Avem nevoie de foarte multă susținere, sunt niște momente grele”, a dezvăluit Karina prin intermediul unor filmulețe postate pe Instagram.

 

citește și...