Ce s-a întâmplat cu averea lui Cornel Galeș după moartea lui

29.12.2019, 10:20
Ce s-a întâmplat cu averea lui Cornel Galeș după moartea lui
Ce s-a întâmplat cu averea lui Cornel Galeș după moartea lui

La trei săptămâni de la înmormântarea lui Cornel Galeș, nașa bărbatului rupe tăcerea. Doina Belu a făcut declarații în legătură cu averea văduvului Ilenei Ciuculete.

Femeia a făcut mărturisiri dureroase despre trecerea în neființă a lui Galeș. 

Ce s-a întâmplat cu averea lui Cornel Galeș

„Primele sărbători de iarnă fără Cornel au fost triste. Ce rost mai au acum?! Nu mai pot de tristețe. Îl plâng în fiecare zi, dar acum ce mai pot face. Nu-l pot aduce înapoi. Pe masa mea stă și acum un tablou cu Ileana, pe care vreau să-l dau băieților ei. Doamna Viviana nu l-a lăsat pe Cornel să ia din pozele cu Ileana. (…) Alții s-au bucurat de ce a avut el. Eu mai puțin, dar vreau ca luna viitoare să organizez parastasul”, a spus femeia.

În legătură cu averea, Belu știe mai multe detalii despre bunurile pe care le-a lăsat în urmă Cornel. 

„Averea lui? Care avere? El nu mai avea decât apartamentul acela din cartierul de lângă București. Apartament ce știu că era în litigiu cu băieții Ilenei. Cornel a investit mult în acel apartament. După ce l-a cumpărat, l-a renovat complet. Înainte să plece în Spania, Cornel a închiriat apartamentul și banii ce au fost în avans știu că i-a dat Vivianei să plătească una, alta. (…) Știu că fiica lui a vorbit cu Viviana și i-au luat lucrurile din Spania. Viviana a adus și mașina lui Cornel în România, dar nu știu cum s-a împărțit averea lui. De avere chiar nu știu nimic”, a mai spus nașa lui Galeș.

 

citește și...