Ce s-a întâmplat cu averea Denisei Răducu, la doi ani de la moartea sa

25.10.2019, 13:12
Ce s-a întâmplat cu averea Denisei Răducu, la doi ani de la moartea sa
Ce s-a întâmplat cu averea Denisei

Denisa Răducu a lăsat în urmă o durere fără margini atunci când s-a stins din viață pe 23 iulie 2017. La mai bine de doi ani de la moartea solistei, fanii săi și nu numai se întreabă ce s-a întâmplat cu averea sa. 

Imediat după ce Denisa s-a stins din viață, familia a luat o decizie privind toate bunurile pe care le acumulase solista de-a lungul timpului. 

Ce s-a întâmplat cu averea Denisei

Astfel, apartamentul și autoturismul interpretei au ajuns la sora artistei, Adelina, care a vorbit deschis despre acest lucru. 

„Nu-mi doresc eu niciun cent de pe urma Denisei. Din nefericire, apartamentul Denisei mi-a rămas mie. Nu voi înstrăina nimic ce îi aparținea Denisei”, spunea Adelina. 

Tânăra și soțul său au decis, că apartamentul Denisei va rămâne exact la fel cum era atunci când artista trăia, pentru că au considerat că nimeni nu ar putea avea grijă de locuință. 

„Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață. Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani. De vândut nici nu se pune problema”, declara soţul Adelinei. 

Apartamentul Denisei a rămas, practic, neatins, ca un „altar” care păstrează totul așa cum și-a dorit artista. Mai mult, mașina pe care le-a lăsat-o Denisa este și ea folosită exclusiv de Adelina și de soțul acesteia, doar în România. 

citește și...