Ce s-a ales de tatăl Gabrielei Cristea și unde a ajuns să trăiască acum! Eugeniu Cristea este grav bolnav

26.01.2020, 12:07
Ce s-a ales de tatăl Gabrielei Cristea și unde a ajuns să trăiască acum! Eugeniu Cristea este grav bolnav
Ce s-a ales de tatăl Gabrielei Cristea și unde a ajuns să trăiască acum! 

De mai bine de 20 de ani, Gabriela Cristea a rupt orice legătură cu părinții săi! În 2010, mama prezentatoarei tv a murit, iar Gabriela nu a venit să o conducă pe ultimul drum. Tatăl ei, Eugeniu Cristea, i-a aruncat cuvinte dure și a acuzat-o că a dezbinat familia.

Ce s-a ales de tatăl Gabrielei Cristea și unde a ajuns să trăiască acum!

La rândul său, vedeta tv a răbufnit și a mărturisit că nu simte nevoia ca părintele ei să mai facă parte din viața sa.

Într-un interviu pentru Acces Direct, aceasta spunea că nu dorește să facă aceleași greșeli pe care le-au făcut părinții ei în tinerețe. De asemenea, Gabriela Cristea spunea că tatăl său nu și-a cunoscut nepoatele.

Singurul ei părinte rămas în viață se luptă cu grave probleme de sănătate, însă vedeta tv pare de neclintit. Gabriela Cristea mai are un frate.

‘Nici tatăl meu și nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situația asta. Sunt împăcată cu mine și cu viața mea. Acum am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacol aș avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult și îmi văd fetele cât mai mari’, mărturisea Gabriela Cristea.

După ce i-a murit soția în 2010, starea de sănătate a lui Eugeniu Cristea s-a deteriorat tot mai mult. În 2017, medicii i-au amputat un picior și a suferit 5 infarcturi. Singura care a avut grijă de el a fost Pușa Miron, femeia care îi este alături din 2016.

‘De un an de zile îl ajut, mă chinui cu el, dar nu mai pot, vă spun că nu mai pot. Mă trezesc noaptea să văd dacă mai suflă, îi pun mâna la gură. E greu cu banii. E lângă mine, e omul de lângă mine. Există totuşi un sentiment, altfel nu aş fi stat lângă el’, povestea Pușa Miron în 2017.

Anul trecut, reporterii de la Wowbiz au mers să se intereseze de soarta tatălui Gabrielei Cristea, dar au avut parte de o surpriză. La domiciliul acestuia era doar Pușa, care nu a dorit să facă declarații.

‘Eugeniu e bine, dar nu insistați, nu are și nu avem nimic de declarat’, a spus femeia.

În schimb, vecinii bărbatului au rupt tăcerea și au mărturisit că Eugeniu Cristea locuiește acum la azil.

‘Îl căutați pe tatăl Gabrielei? Păi pe el nu-l mai găsiți aici, la adresă, e de ceva vreme la un cămin de bătrâni sau azil. Noi știm că e la azil acum, sigur!’, au declarat vecinii tatălui vedetei tv.

citește și...