Ce s-a ales de Sexy-Brăileanca, după ce bărbatul care a lăsat-o gravidă a abandonat-o! Trece prin momente dificile

01.07.2021, 12:59
Ce s-a ales de Sexy-Brăileanca, după ce bărbatul care a lăsat-o gravidă a abandonat-o! Trece prin momente dificile
Ce s-a ales de Sexy-Brăileanca, după ce bărbatul care a lăsat-o gravidă a abandonat-o! Trece prin momente dificile

Sexy-Brăileanca, fostă starletă porno, trece prin momente dificile! După ce tatăl copilului a părăsit-o imediat după ce a aflat că este însărcinată, aceasta are acum și probleme de sănătate.

Sexy-Brăileanca, pe numele său adevărat Florina Mihăilă, își crește singură băiețelul de patru ani, după ce bărbatul cu care avusese o relație nu l-a recunoscut pe micuț.

Sexy-Brăileanca are probleme de sănătate

În plus, femeia a fost chinuită teribil de acesta în timp ce era însărcinată. Din păcate, viața ei nu este una tocmai roz. Nu are loc de muncă de mai bine de un an și, colac peste pupăză, a ajuns de urgență la spital.

„Nu mă simt prea bine de câteva zile. Am ajuns acum și la spital, ca să văd mai exact ce am. Cred că am probleme cu rinichii. Medicii nu îmi găsesc nimic, nici la rinichi nu îmi găsesc nisip sau pietre, dar eu tot rău mă simt, nu știu ce am, nici ei nu îmi dau de cap. Cred că, înainte de a ajunge pe mâna doctorilor, am făcut și o criză renală”, a declarat Sexy-Brăileanca pentru Impact.ro.

Înainte de pandemie, fosta actriță de filme pentru adulți, a lucrat ca dansatoare la bară în cluburile din Germania.

„Momentan nu muncesc nicăieri. În plus, nu mă lasă băiatul să plec la muncă, se supără pe mine”, a mai spus aceasta.

A fost chinuită de tatăl băiatului său

Blondina nu vrea să mai audă de fostul iubitul și nici nu vrea să-l vadă în preajma micuțului ei.

‘Am fost în Germania, munceam acolo la un bordel. A venit la muncă şi mi-a propus să ne continuăm relaţia într-un mod mai apropiat. Să merg la un alt bordel, mai aproape de el. Era proxenet. M-a dus pe stradă, unde se practică aşa ceva. Mi-am căutat de muncă, am găsit la o vitrină. Nu aveam un program, eu plăteam o chirie în fiecare zi de 135 de euro şi îmi petreceam câte ore voiam.

Stăteam de la 14.00 până dimineaţa. Aveam 15-20 de clienţi pe zi. Câştigam minimum 300 de euro. În weekend, făceam şi 600 de euro, dar el voia bani mulți, era nemulțumit. M-a bătut în hotel, am avut şi hemoragie. Eram vânătă’, povestea în trecut Sexy-Brăileanca.

citește și...