Ce s-a ales de Radu Mazăre, după ce soția lui a plecat în Madagascar! Fostul edil al Constanței nu a mai fost vizitat de consoartă de luni bune

04.04.2020, 13:30
Ce s-a ales de Radu Mazăre, după ce soția lui a plecat în Madagascar! Fostul edil al Constanței nu a mai fost vizitat de consoartă de luni bune
Ce s-a ales de Radu Mazăre, după ce soția lui a plecat Madagascar! 

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a fost adus în România în mai 2019, după ce a fost extrădat din Madagascar. El are de executat o pedeapsă de 9 ani, primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

Ce s-a ales de Radu Mazăre, după ce soția lui a plecat în Madagascar!

Deși se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova, Radu Mazăre nu și-a neglijat viața sentimentală, iar pe 10 iulie 2019 a renunțat la burlăcie. Fostul edil s-a căsătorit la 51 de ani cu cu aleasa inimii, Roxana Mihalache (31 de ani) cu care se iubește de peste zece ani. Cei doi au avut parte de o cununie civilă simplă, chiar în interiorul pușcăriei.

foto: captura video

La începutul lunii martie 2020, Radu Mazăre a cerut să fie mutat la Penitenciarul din Slobozia, motivând că vrea să fie mai aproape de familia lui. Pe 7 martie i-a fost aprobată cererea, însă nu a putut fi mutat din cauza stării de urgență, cauzată de coronavirus.

Radu a fost mutat la penitenciarul din Slobozia și este bine. Nu are voie să primească vizitatori din cauza coronavirusului, dar eu pot merge la el pentru că îi sunt avocată, iar legea prevede acest aspect’, a declarat Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, pentru impact.ro. 

Cât despre căsnicia lui Radu Mazare, avocata acestuia a ținut să precizeze următoarele: ‘Roxana se află în Madagascar, are treburi acolo’. 

După căsătorie, se pare că Roxana Mihalache nu a mai trecut să-și viziteze soțul încarcerat. Din informațiile prezentate de sursa citată mai sus, Radu Mazăre deține în Madagascar un complex de bungalouri, Mantasaly Resort, afacere estimată la câteva milioane de euro.

citește și...