Ce s-a ales de Nikita după ce a părăsit definitiv România! Fosta luptătoare are grave probleme de sănătate

10.02.2020, 16:32
Ce s-a ales de Nikita după ce a părăsit definitiv România! Fosta luptătoare are grave probleme de sănătate
Ce s-a ales de Nikita după ce a părăsit definitiv România!

Nikita, pe numele real Mihaela Ispas, a părăsit România în urmă cu mai bine de 10 ani și a decis să se stabilească definitiv în Spania, acolo unde a luat viața de la zero.

Ce s-a ales de Nikita după ce a părăsit definitiv România!

Aceasta locuiește în orașul Malaga, alături de mama ei și cei doi copii ai săi. În țară, fosta luptătoare făcea turul televiziunilor și era remarcată pentru firea sa vulcanică.

În 2013, Nikita mărturisea că i-a ajutat de foarte multe ori pe polițiștii din Spania pentru a prinde infractorii din România.

‘Eu duc o viaţă cinstită în Spania, muncesc, îmi văd de treaba mea, însă mai sunt şi conaţionali de-ai noştri care sunt certaţi cu legea şi comit diverse infracţiuni. Pe ei nu îi suport şi vreau să plătească pentru ceea ce fac. Tocmai de aceea lupt cum pot împotriva lor.

Colaborez cu autorităţile atunci când acestea mă solicită, mi se pare ceva normal. Dacă pot ajuta la prinderea unui tâlhar sau a unui violator, este de datoria mea să o fac. Nu suport infractorii, indiferent ce naţionalitate au, şi cred că locul acestora nu este pe stradă, ci după gratii. Vreau să fiu în siguranţă când ies pe stradă să mă plimb cu fiica mea, nu să mă trezesc că mă ataca cineva şi-mi dă în cap. Poliţiştii spanioli mi-au mulţumit de câteva ori pentru că i-am ajutat să prindă infractori periculoşi, iar pe viitor voi face tot aşa’, declara Nikita, nota România Tv.

Deși s-a mutat în Spania pentru un trai mai bun, Nikita se confruntă acum cu probleme grave de sănătate. Potrivit impact.ro, acesta ar avea sănătatea șubredă, după ce în 2019 a suferit un infarct.

Doctorii i-au interzis să mai depună efort, însă Nikita nu a respectat indicațiile acestora. Ea este nevoită să muncească din greu pentru a-și întreține cei doi copii făcuți cu bărbați diferiți. Fosta vedetă tv a ajuns să lucreze pe timp de zi la o firmă de curățenie, iar seara este angajată ca bodyguard la un club.

citește și...