Ce s-a ales de Jesica Zamfir la șapte ani de când a câștigat ‘MasterChef’! A pierdut toți banii de la emisiune

07.08.2021, 13:51
Ce s-a ales de Jesica Zamfir la șapte ani de când a câștigat 'MasterChef'! A pierdut toți banii de la emisiune
Ce s-a ales de Jesica Zamfir la șapte ani de când a câștigat 'MasterChef'! A pierdut toți banii de la emisiune

Jesica Zamfir a ajuns în atenția publicului după ce a câștigat sezonul 4 MasterChef, din 2014. La vremea respectivă, tânăra a intrat în posesia premiului de 50.000 de euro. 

“Am scăpat de sărăcie. Mi se schimbă viaţa. În ultimele 6 luni nici nu mai aveam de lucru şi acum sunt MasterCheful României”, declara Jessica la acea vreme.

Ce s-a ales de Jesica Zamfir la șapte ani de când a câștigat ‘MasterChef’

La scurt timp după ce a primit banii, Jessica a investit într-o afacere, însă a fost nevoită să o închidă. În prezent, Jessica Zamfir se dedică mai mult vieții de familie, mai ales că a devenit mamă pentru a doua oară. 

„Este foarte frumos, de când a venit al doilea copilaș, totul s-a dublat acum. Sentimentul de mamă, iubirea , grija, atenția, bucuria, totul. E și greuț, dar nu atât de mult cum îmi povesteau alte persoane sau cum îmi imaginam eu. Realizez că timpul trece foarte repede și nu vreau să pierd nici o etapă de bebelușeală plângându-mă de nopți pierdute sau lipsuri. Dorm puțin dar deajuns. Încerc să îmi fac treburile casnice noaptea când dorm ei.

Gătesc și fac curat de la 22:00 la 02:00, sunt în tura de noapte. Mă ajută doar soțul, alt ajutor nu am. El stă cu ei cele patru ore dimineața pe care eu le dedic buticului meu cu cadouri. Un copil e cea mai mare binecuvântare, dacă ar fi să mai vină unul e cu un scop. Așa că Dumnezeu știe ce va fi.”, a declarat Jesica Zamfir, pentru Playtech. 

citește și...