Ce s-a ales de gemenele Cheeky Girls! Operațiile estetice le-au ruinat. Cu ce au ajuns să se ocupe în prezent

05.01.2021, 15:40
Ce s-a ales de gemenele Cheeky Girls! Operațiile estetice le-au ruinat. Cu ce au ajuns să se ocupe în prezent
Ce s-a ales de gemenele Cheeky Girls! Operațiile estetice le-au ruinat. Cu ce au ajuns să se ocupe în prezent

În urmă cu mai bine de 15 ani, gemenele Cheeky Girls, pe numele lor adevărate Gabriela şi Monica Irimia, scriau istorie în Regatul Unit. La vremea respectivă, cele două au dat lovitura cu hitul ”Cheeky Song (Touch My Bum)”.

Gabriela şi Monica Irimia s-au născut în România la Cluj-Napoca, însă locuiesc de foarte mult timp în Marea Britanie, acolo unde s-au și lansat în muzică.

Inițial, gemenele au participat la show-ul de talente „Popstars: The Rivals” în anul 2002, moment în care cariera lor muzicală a luat amploare.

Gemenele Cheeky Girls au devenit cunoscute în Marea Britanie

Atunci, prima lor piesă ‘The Cheeky Song’ le-a adus venituri de un milion de lire sterline. Au urmat apoi alte două melodii ”Take Your Shoes Off” şi ”(Hooray, Hooray) It’s a Cheeky Holiday!”, care au stabilit recorduri de vânzări.

‘Dacă nu ar fi fost această emisiune, noi am fi putut ajunge balerine. Trebuia să cântăm ceva în cadrul audiţiei noastre în emisiunea ‘Popstars: The Rivals’, aşa că mama noastră, Margit, a scris ‘The Cheeky Song’ în jumătate de oră.

Ea a venit cu ideea, ne-a cântat-o şi ne-a spus că noi am fost obraznice toată viaţa, am ‘furat’ lucruri din frigider sau ne-am schimbat hainele între noi, astfel încât mama noastră să nu ne mai deosebească. Este un cântec unic’, spunea Gabriela în urmă cu ceva timp pentru The Guardian.

Din păcate, perioada lor de glorie a apus rapid! Gabriela şi Monica Irimia au început să se confrunte cu tot mai multe probleme de sănătate, printre care depresia, anxietatea și anorexia. Mai mult de atât, numeroasele intervenții estetice la care au apelat le-a adus în pragul falimentului.

Au rămas cu datorii uriașe și au intrat în depresie

Vremurile în care gemenele Cheeky Girls s-au dus demult! Firma lor de impresariat a dat faliment și s-au trezit îngropate în datorii de 60.000 de lire sterline, în 2006. Nici până în prezent, casa de producţie muzicală care le-a lansat nu le-a dat banii din vânzarea albumelor.

Din acest motiv, Gabriela şi Monica Irimia au intrat în depresie și au pierdut controlul în lupta cu kilogramele. Amândouă au fost obsedate de siluetă şi se înfometau constant. În cadrul unui interviu pentru ITV1 Londra, cele două mărturiseau că au stat închise în apartamentul lor din Londra timp de cinci ani şi au făcut foamea.

‘Sufeream de o depresie îngrozitoare. Eram anorexice şi obsedate de siluetă. Pe mine anorexia m-a ţinut cinci ani, iar pe sora mea doar patru. Nu mai eram stăpâne pe viaţa noastră, pe cariera noastră şi eram înnebunite de un singur lucru. ce punem în gură azi. Nu ne-am dat seama că ne făceam rău. Ne-am îmbolnăvit amândouă peste noapte şi nu ne mai puteam da jos din pat.

După patru ani am deschis ochii: nu o să stau toată viaţa închisă în casă de frică să nu mor pe stradă. O să încetez să mai beau doar sucuri dietetice şi să mă mint că am mâncatEram într-un hal fără de hal! Erau zile când nu mâncam nimic altceva decât o ciupercă la prânz şi în rest beam sucuri dietetice’, dezvăluiau surorile Cheeky Girls.

Operațiile estetice le-au distrus viața 

Gemenele celebre au suferit enorm și din cauza celor nouă operații estetice la sâni. Cele două au cheltuit 100.000 de lire sterline pe intervenții, însă s-au trezit mutilate de chirurgi.

Gabriela şi Monica susţineau că au suferit intervenţiile chirurgicale la presiunile casei de discuri care le reprezenta, din cauză că nu erau destul de sexy.

De câțiva ani, Gabriela şi Monica Irimia au decis să înceapă vieți noi în Marea Britanie. În 2008, Gabriela s-a îndrăgostit de politicianul Lembit Opik, deşi între ei era o diferenţă de vârstă de 18 ani. Relația lor nu a rezistat și s-au despărțit.

În prezent, Gabriela a făcut trei cursuri de cosmetică şi are atestat de cosmeticiană.

Monica s-a căsătorit în 2016
Monica s-a căsătorit în 2016

În schimb, sora ei, Monica, a semnat un contract cu Channel 4 pentru un documentar despre tinerele din Ungaria şi România. În 2016 s-a măritat cu patronul unei firme de construcţii, englezul Shaun Taylor. Acum, Monica este agent de vânzări la un salon auto din Goldsborough, North Yorkshire.

citește și...