Ce s-a ales de fostul iubit american al Andreei Bălan! Michael Tracy s-a iubit cu artista după despărțirea de Keo

22.11.2019, 15:19
Ce s-a ales de fostul iubit american al Andreei Bălan! Michael Tracy s-a iubit cu artista după despărțirea de Keo
La scurt timp după separare, artista s-a refugiat în brațele pușcașului marin american, Michael Tracy. 

În 2014, Andreea Bălan se despărțea de Keo, după o relație de 9 ani. La scurt timp după separare, artista s-a refugiat în brațele pușcașului marin american, Michael Tracy.

Ce s-a ales de fostul iubit american al Andreei Bălan!

Cei doi s-au cunoscut în SUA și au fost împreună aproximativ 11 luni, însă nici relația aceasta nu a rezistat, iar în 2015, solista anunța că este din nou singură. La vremea respectivă, Andreea Bălan mergea destul de des în America și mărturisea că este super-îndrăgostită. În cele din urmă, distanța și-a spus cuvântul și relația lor s-a destrămat.

Se pare că americanul nu voia să se mute definitiv în România, iar Andreea Bălan nu voia să renunțe la concertele din țară.

‘După unsprezece luni de relaţie sunt din nou singur. Unele lucruri nu erau tocmai OK. În concluzie, nu era cea mai bună cale. Acum este loc pentru noi începuturi. Nu are de ce să-mi pară rău! Când o uşă se închide, altele se deschid! E neplăcut, fără îndoială, dar nu avea cum să meargă. Ea nu s-ar fi mutat niciodată aici şi nici eu acolo. Aşa a fost să fie’, scria americanul pe pagina lui de Facebook.

Și tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, mărturisea că Michael este un băiat bun, dar fiica lui nu s-ar fi mutat niciodată în America.

‘Michael este un băiat bun, respectuos. A ajutat-o mult pe Andreea să treacă peste despărţirea de Keo. Au fost totuşi 8 ani, iar ea spera că se va ajunge la un final fericit. Michael a fost un pansament pentru ea’, a spus Săndel Bălan, tatăl artistei.

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea

După despărțirea de american, Andreea Bălan s-a îndrăgostit de George Burcea. Cei doi s-au căsătorit anul acesta și au două fetițe superbe.

În schimb, fostul iubit al solistei, Michael, s-a retras în deșert, iar în prezent locuiește într-un orășel mic din statul Nevada, scrie Wowbiz. Michael Tracy își duce traiul într-un apartament micuț dintr-un bloc situat la marginea deșertului Nevada. Ca sursă de venit, Michael și-a înființat o firmă de închirieri maşini.

citește și...