Ce s-a ales de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate!

13.02.2020, 12:21
Ce s-a ales de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate!
Ce s-a ales de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate!

În 2018, Bianca Drăgușanu apărea fericită la brațul lui Tristan Tate, bărbatul lângă care declara că vrea să își petreacă tot restul vieții. Din nefericire, relația celor nu a rezistat mult și s-au despărțit după doar câteva luni de iubire.

Ce s-a ales de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate!

Despărțirea celor doi s-a produs cu scandal, iar blondina declara că Tristan Tate a înșelat-o în timpul relației. Mai mult de atât, la scurt timp de la separarea de vedeta tv, bărbatul s-a întors în brațele fostei iubite, Cristina Pazuratti.

‘Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul’, spunea Bianca Drăgușanu, în 2018, pentru Wowbiz.

Prietenele blondinei mărturiseau că cei doi și-au spus adio, cu scandal!

‘Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum’, au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu.

De când a ales să pună punct relației cu Bianca Drăgușanu, nu s-a mai auzit nimic de Tristan Tate. Conform Wowbiz, el își petrece timpul mai mult cu fratele său, Andrew Tate. Cei doi vor să se facă cunoscuți mai mult în lumea bună a Capitalei și se distrează de minune în cluburile de fițe din București.

Recent, Tristan Tate și fratele său au făcut un show incendiar într-un club de noapte din nordul Capitalei. Pentru a atrage atenția asupra lor, cei doi au comandat mai multe sticle de șampanie, cărate într-o roabă în forma unei mașini de lux, Lamborghini Aventador. Mai mult de atât, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a dansat lasciv cu animatoarele clubului.

citește și...