Ce relație avea Cristina Țopescu cu frații vitregi! Refuza să mai păstreze legătura cu ei

13.01.2020, 09:18
Ce relație avea Cristina Țopescu cu frații vitregi! Refuza să mai păstreze legătura cu ei
Ce relație avea Cristina Țopescu cu frații vitregi!

Duminică seară, 12 ianuarie 2020, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Din nefericire, agenții de la Inspectoratul de Poliție Ilfov nu au putut decât să constate decesul care survenise cu mai multe zile în urmă.

Ce relație avea Cristina Țopescu cu frații vitregi!

Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de animalele sale. Celebra jurnalistă nu era căsătorită și mai avea doi frați vitregi din relațiile anterioare ale tatălui său, Cristian Țopescu.

Comentatorul sportiv mai avea doi copii, pe Cristian și pe Sebastian. Cristina Țopescu a fost primul copil din căsnicia cu Rodica. Ulterior, Cristian Țopescu s-a însurat cu Rosemarie, care i-a oferit un fiu, pe Cristi.

Ultima căsnicie a acestuia a fost cu Christel Ungar, colega sa din TVR, mai tânără cu 29 de ani decât acesta. Femeia i-a dăruit un băiețel, pe Sebastian, care din 2017 a devenit student al Universității din Viena, potrivit celor de la click.ro.

Cristina Țopescu nu mai păstra legătura cu frații ei vitregi. Dezvăluirile au fost făcute de Sorin Mărcuș, care a precizat că vedeta era distanță și rece cu Cristi, cel de-al doilea copil al tatălui său.

‘Fiind departe de țară, am aflat acum acestă veste tristă. Ne cunoastem de peste 40 de ani… ieșam la dans in Ateneul Tineretului, la ceaiuri, la munte, la mare. Cristina tot timpul cu zâmbetul pe față, veselă si fericită!

Se îndrăgostise la 19 ani de prietenul meu cel mai bun Marian si iesam in gască mai tot timpul. Apoi, după ‘90 fiecare pe drumul lui, dar ne mai vedeam intâmplător spre deloc in ultimii ani.

Am încercat acum 2-3 ani sa o mai scot din casă… m-a refuzat politicos. Am discutat cu fratele ei Cristi să găsim o soluție si mi-a spus că nu îsi mai doreste socializare si că are o relație distantă si rece si cu el. Ultima dată ne-am văzut la îmormântarea tatălui ei si am vorbit un pic. Ultimul mesaj i l-am dat in noiembrie anul trecut si nu mi-a răspuns. Singurătatea, depresia ucid! Drum bun suflet drag‘, a scris Sorin Mărcuş, pe Facebook.

citește și...