Ce rate are Mihai Trăistariu. ”Am ajuns la 7.200 de lei pe lună”

02.04.2021, 14:11
Ce rate are Mihai Trăistariu. ”Am ajuns la 7.200 de lei pe lună”
Ce rate are Mihai Tristariu. ”Am ajuns la 7.200 de lei pe lună”

Cântărețul Mihai Trăistariu a explicat ce sume are de plătit la bancă.

Mihai Trăsitariu, asemenea multor artiști, a fost foarte afectat financiar de criza provocată de pandemia de coronavirus. Artistul a dezvăluit că avea rate la bancă încă înainte de începerea pandemiei de coronavirus.

Artistul a explicat ce sumă plătea lunar și cât sunt acum ratele lunare pe care le are la bancă.

Ce rate are Mihai Trăistariu. ”A venit pandemia şi am îngheţat”

În ultimul an, Mihai Trăistariu s-a ocupat de închirierea apartamentelor pe care le are la mare, în Mamaia. “Am făcut un împrumut în octombrie 2019, iar după 4-5 luni a venit pandemia şi am îngheţat, pentru că ratele erau în jur de 20.000 de lei pe lună. Mi-a fost foarte greu, mai ales că nu mai aveam activitate artistică, aşa că am fost nevoit să vând unul dintre cele 8 apartamente, ca să pot supravieţui şi ca să plătesc din ratele la bancă. Ratele s-au mai micşorat acum, am ajuns la 7.200 de lei pe lună. Trebuie să supravieţuiesc, îmi e foarte greu pentru că nu produc, iar singurele venituri sunt cele din Şcoala de muzică, dar şi aceasta merge ca un melc, fiind mai mult închisă”, a explicat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

„Am luat aceste apartamente în schimbul unui teren de la malul mării. Mi-au adus cam 20.000 de mii de euro. Îi ţin în bancă, acum mai am din ei 5.000 cu care sper să intru în vara asta, ca să fac alţi bani şi să mă ţină până va trece pandemia”, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.

Mihai Tristariu abia așteaptă să treacă perioada de pandemie: ”Sunt ferm convins că vaccinarea va salva planeta. Eu am avut COVID-9 fără să ştiu. Cum mi-am dat seama? Mi-am făcut un test de anticorpi şi am descoperit că aveam, ceea ce înseamnă că am avut boala. La fel a păţit şi managerul meu. Ne-au spus medicii că undeva în toamnă, octombrie-noiembrie, am avut COVID-19, dar fără simptome. O să mă şi vaccinez, probabil, dar nu din dorinţa de a fi vaccinat, mie nu îmi e teamă, ci pentru că vreau să pot călători sau să susţin concerte”.

citește și...