Ce probleme medicale au părinții Deliei! Artista i-a ajutat să se trateze

27.11.2019, 16:23
Ce probleme medicale au părinții Deliei! Artista i-a ajutat să se trateze
Ce probleme medicale au părinții Deliei

Părinții Deliei Matache au probleme medicale serioase, care le afectează viața de zi cu zi. Din fericire, artista le este mereu alături și i-a ajutat să se trateze. 

Atât Gina, mama Deliei, cât și fostul ei soț au probleme de sănătate de ani buni.

Ce probleme medicale au părinții Deliei

Mama artistei a ajuns recent să se opereze, după ce i-a apărut o tumoră la braț. Femeia a vorbit despre această intervenție, pe care a făcut-o cu ajutorul Andreei Marin, la o emisiune TV. 

„Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte. Îi mulțumesc Andreei Marin, cu ajutorul căreia am putut să merg în străinătate și să mă tratez. Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea”, a povestit Gina Matache.

Mama Deliei a dezvăluit și ce probleme medicale are fostul său soț: „Și tatăl lor este destul de bolnăvior. Şi, din păcate, diagnosticul nu este unul uşor. Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate”.

Delia a fost alături de părinții săi și i-a ajutat să se trateze cât mai eficient. Din câte se pare, artista a plătit în jur de 100.000 pentru intervențiile medicale ale acestora. 

 

citește și...