Ce prețuri au hotelurile de pe litoralul românesc pentru vara 2020! Cât a ajuns să coste o singură cameră

21.05.2020, 17:53
Ce prețuri au hotelurile de pe litoralul românesc pentru vara 2020! Cât a ajuns să coste o singură cameră
Ce prețuri au hotelurile de pe litoralul românesc pentru vara 2020! Cât a ajuns să coste o singură cameră

Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, cei mai mulți români abia așteaptă să plece în vacanță. Cei mai mulți optează pentru mare, însă vor să se asigure că au toate condițiile pentru a preveni o posibilă infecție cu coronavirus.

Din data de 15 mai, România a intrat în starea de alertă și au intrat in vigoare măsurile de relaxare. Cu acestă ocazie, oamenii așteaptă nerăbdători acordul guvernului pentru a se deplasa în voie pe litoral. 

Hotelurile se pregătesc să își primească turiștii

Ce prețuri au hotelurile de pe litoralul românesc pentru vara 2020! Hotelierii speră să îi primească pe turiști cât mai repede posibil.

Astfel, o cameră la un hotel de 3 stele ar putea începe de la 100 de euro pentru două persoane, susțin reprezentanții unităților de cazare.

‘Așteptăm să se hotărască și guvernanții noștri să aplicăm la acest protocol de a nu mai intra în carantină turiștii care călătoresc în cele 4 țări. S-a observat o reducere a prețurilor față de anul trecut. În special în România, un hotel de 3 stele în iulie, în Mamaia, cu mic dejun, pleacă de la undeva 100 de euro pe camera de 2 persoane’, a declarat Lucian Bădîrcea, directorul unei agenții de turism, potrivit digi24.ro.

De asemenea, prețurile ar putea fi modificate la hoteluri, ținând cont că s-au investit 50-60 de mii de euro pentru măsurile de protecție necesare.

‘Cameristele vor lucra cu mănuși și cu masca de protecție, detergenți avizați. Pentru recepție trasăm linii de distanțare socială, facem check-în online că să nu se mai aștepte la recepție. Vom începe întâi cu terasele, cu toate mesele la distanță, cu distanțarea socială, cu tacâmuri și veselă de unică folosință. Pe un întreg sezon vorbim de sume de peste 50-60 de mii de euro băgate în aceste măsuri de protecție. Mai important este să fie în siguranță turiștii, să plece mulțumiți cu o experiență de vară’, mai notează Digi24.

 Cât costă o noapte de cazare la Mamaia, în luna iunie

Dan Negru a rămas mască după ce a văzut cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Mamaia, în luna iunie.

Pe pagina sa de Facebook, prezentatorul tv a publicat respectiva ofertă pe care a găsit-o pe internet. O singură noapte, în data de 5 iunie la Mamaia, costă 956 de euro pentru o cameră.

‘Grecii si bulgarii își deschid litoralul de la 1 Iunie si i-au invitat și pe români sa o facă dar oficialitățile zic că „românii vor prefera turismul românesc vara asta”. Deci asta insemnă „consumați produse românești”? In Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers. Inchideți granițele si consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu. Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte’, a scris Dan Negru pe Facebook.

 Cât costă o noapte de cazare la Mamaia, în luna iunie
Cât costă o noapte de cazare la Mamaia, în luna iunie
citește și...