Ce poreclă avea Alexandru Arșinel. De ce s-a ales cu ea

09.06.2020, 16:18
Ce poreclă avea Alexandru Arșinel. De ce s-a ales cu ea
Ce poreclă avea Alexandru Arșinel. De ce s-a ales cu ea

Renumitul actor Alexandru Arșinel a dezvăluit cu ce poreclă s-a ales în copilărie. Artistul a mărturisit că i se spunea ”Buflea”.

Alexandru Arșinel s-a ales cu porecla Buflea. Părinții și colegii săi de școală îi spuneau așa.

”Am fost un mâncău şi se vede. Mi se spunea Buflea, în copilărie, de mama, tata, la şcoală.Îmi plăceau lactatele şi asta era avantajul de a avea vacă în curte, iar asta ne-a scos din perioada foamei, am folosit laptele în toate felurile. Îmi place să mănânc peşte, clătite şi plăcinte”, a povestit actorul, potivit libertateapentrufemei.ro.

Tehnologia îi joacă feste

Alexandru Arșinel a afirmat că tehnologia este unul dintre punctele sale slabe.

”N-am reușit să mă specializez. Dar am zis că am învățat eu sute de roluri și nu pot să-i dau de cap? Dar promit că mă pun cu burta pe carte, oi învața și eu la un moment dat. Mă mai uit la spectacolele noastre de pe Facebook pe care le avem în fiecare weekend”, a mai declarat artistul.

A împlinit 81 de ani în urmă cu câteva zile

Alexandru Arșinel a împlinit 81 de ani în data de 4 iunie.

”Am avut o insomnie din asta puternică, obsedat probabil că voi mai trece o graniță. M-am culcat târziu, m-a trezit dimineață, am organizat o mică întâlnire cu colegii mei de la birouri, iar apoi am fost solicitat de un post de televiziune, să mă mărturisesc, să mă destăinui.

Apoi m-am întâlnit cu copiii, cu familiile lor, am stat cu nepoții cu soția”, explica celebrul actor despre cum a fost de ziua sa de naștere.

Nu a trecut peste dispariția partenerei lui de scenă

Alexandru Arșinel îi duce dorul celei care a fost marea actriță Stela Popescu, împreună cu care a format un cuplu pe scenă și alături de care a încântat generații după generații de români.

”Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să facem un text, să reluăm”, a mărturisit artistul.

”Ce vremuri erau când făceam cuplu cu Stela Popescu, în câte filme și scenete am jucat. Le-am revăzut cu drag… îmi e așa de dor de ea…. Eram tineri amândoi”, a adăugat el.

citește și...