Ce pensie primește lunar Ilie Năstase de la statul român

27.11.2019, 13:47
Ce pensie primește lunar Ilie Năstase de la statul român
Ce pensie primește lunar Ilie Năstase de la statul român

Dan Capatos a făcut, ieri, publică, la TV, suma pe care o primește lunar Ilie Năstase de la statul român. Iată mai jos ce pensie are fostul tenismen.

Prezentatorul de la Antena 1, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Ilie Năstase, s-a declarat de-a dreptul siderat de afirmațiile unor oameni potrivit cărora fostul tenismen primește sume generoase de la stat. 

Ce pensie primește lunar Ilie Năstase de la statul român

Astfel, Capatos a venit în platoul emisiunii sale cu un cupon de pensie care îi aparține lui Năstase. Pensia pe care o primește, ca general maior în rezervă, este de 1.445 de lei. 

„Așa arată talonul de pensie al lui Ilie Năstase și și, dacă puteți să îl puneți și pe ecran pentru a reuși să citesc și eu din el el. Mă rog, are CNP… toată lumea știe… (…). Deci, scrie acolo: M.A.p.N., da? Năstase G Ilie – noiembrie 2019, deci, pe luna aceasta despre care vorbim. General maior în rezervă – da? General maior în rezervă – 1.445.00 de lei.

Un general. Nu te mai contează că e Ilie (n.r.: Ilie Năstase), un general. Te gândești: Bă, un general! . Dar te gândești: Bă, e Ilie Năstase! Trăi-ți-ar, Ilie Năstase! (…). Am avut ocazia să merg cu el pe la Paris, nu poți să faci trei metri, se oprește lumea să facă poze cu el. Este prețuit de statul român cu 1.445 de lei și, după această umilință, pactic – este o umilință să îi dai lui Ilie această pensie, se trezesc unii că zic că ia prea mult. Nu e tare rău? Ziceți-mi mie, nu e tare rău țara asta? O să păstrez ăsta! Jur că îl păstrez! Nu e tare rău țara asta? Să te superi că ia Ilie Năstase 14 milioane vechi…

El le pune în felul lui la inimă, dar a trecut cumva zâmbind peste situația asta. M-a rugat să fac această clarificare, pentru că… i-am zis să vină să vorbim împreună, pleca… pleca împreună cu Ioana din localitate”, a spus Dan la Antena 1.

Foto: Inquam Photos

 

citește și...