Ce pensie are Gheorghe Dincă! Suspectul din Caracal nu mai muncea de 18 ani

01.08.2019, 17:00
Ce pensie are Gheorghe Dincă! Suspectul din Caracal nu mai muncea de 18 ani
Dincă s-a pensionat în 2018

Gheorghe Dincă, bărbatul care este suspectat că a răpit, violat și ucis două adolescente pe care le-a luat la ocazie, nu mai muncea de aproximativ 18 ani.

Bărbatul de 65 de ani a ieșit la pensie în 2018, însă cei din Caracal spun că individul lucra „la negru” atât ca mecanic, cât și ca taximetrist pentru oamenii din zonă. 

Potrivit Libertatea.ro, Gheorghe Dincă a profesat ca geamgiu, la spitalul din Caracal, apoi a lucrat în Italia pentru scurt timp, din 2001 fiind șomer. 

Suspectul a avut mai multe afaceri de-a lungul timpului, printre care un service auto și un atelier pentru producerea cărămizilor, însă în 2006 statul i-a închis firma.

Pensia pe care o primește suspectul este de 659 de lei lunar. Pe lângă lucrările de mecanică auto și taximetria de ocazie, procurorii DIICOT au aflat că Dincă se ocupa și cu recondiționarea mormintelor din cimitirul din localitate. Pentru a verifica ipoteza conform căreia oasele calcinate descoperite la locuința sa ar fi fost sustrase din morminte, anchetatorii urmează să facă percheziții în zonă. 

 

citește și...