Ce pensie alimentară îi plătește Victor Slav fetiței lui și a Biancăi Drăgușanu

22.07.2019, 17:43
Victor petrece foarte mult timp cu fiica sa

Deși este ocupat cu emisiunea TV pe care o prezintă, Victor Slav găsește întotdeauna timp pentru fiica sa, Sofia Natalia. Pe lângă suportul emoțional, fostul soț al Biancăi Drăgușanu plătește și o pensie alimentară pentru fetița lor de aproape 3 ani. 

Prezentatorul TV primește, conform cancan.ro, în fiecare lună 7.000 de euro, salariul pentru moderarea emisiunii „Vulturii de noapte”. Din această sumă, 500 de euro îi reprezintă pensia alimentară pentru creșterea fiicei sale și a Biancăi Drăgușanu. 

Bianca nu se poate abține din a-i cumpăra fiicei jucării și haine

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”,a declarat un apropiat al lui Slav pentru cancan.ro.

Victor Slav, de 39 de ani, și Bianca Drăgușanu, de 37 de ani, au început o relație în 2012 și patru ani mai târziu au devenit părinții unei fetițe. Divorțul dintre cei doi s-a pronunțat în 2014, însă au mai urmat despărțiri și împăcări. În prezent, Bianca se iubește cu omul de afaceri Alex Bodi.