Ce obiceiuri are Cătălin Botezatu în noaptea de Anul Nou. ”Am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc”

31.12.2021, 15:23
Ce obiceiuri are Cătălin Botezatu în noaptea de Anul Nou. ”Am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc”
Ce obiceiuri are Cătălin Botezatu în noaptea de Anul Nou. ”Am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit ce obișnuiește să facă la trecerea dintre ani. Acesta are câteva obiceiuri de la care nu se abate. ”Am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc”, a mărturisit celebrul designer în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Cătălin Botezatu a mărturisit că, pentru noaptea de Revelion are niște obceiuri pe care le respectă cu sfințeniei.

Creatorul de modă a afirmat că, de-a luyngul anilor, lucrurile pe care le face în noaptea trecerii dintre ani i-au adus noroc.

Ce obiceiuri are Cătălin Botezatu în noaptea de Anul Nou.  ”Se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani”

“De Revelion obișnuiesc să mănânc câte 12 boabe de struguri deoarece am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc acest obicei. (…) Îmi pun bani în încălțări sau în șosete deoarece se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de ei”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars, notează spynews.ro.

În ceea ce privește dorințele pe care le are pentru noul an, Cătălin Botezatu a declarat: “Îmi doresc sănătate, îndeplinirea proiectelor și fericire. Știi cum e la mine, să arăt și să demonstrez ceea ce pot. (…) Am o familie extraordinară, tot ce îmi doresc”.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre averea lui

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes creatori de modă de la noi, cu numeroase afaceri. La podcastul lui lui Radu Țibulcă, Cătălin Botezatu a vorbit despre averea sa care, potrivit zvonurilor s-ar ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Acesta a afirmat că este posibil ca aceasta să fie suma, însă a declarat că nu îi place să vorbească despre bani pentru că se pare un subiect vulgar. „Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion (…) Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a declarat Cătălin Botezatu.

Designerul a vorbit și despre afacerile sale și despre cum a reușit să se descurce în perioada pandemiei de coronavirus. ”Am deschis un magazin la Londra, există Viggo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din malluri, avem magazine în toate mallurile din București și din țară”, a explicat el.

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. (…) Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese.(…) E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu”, a completat acesta.

citește și...