Ce o întreabă Speak pe Gina Pistol la filmările pentru ”Chefi la cuțite”. ”Știe tot ce mișcă”

14.12.2020, 13:36
Ce o întreabă Speak pe Gina Pistol la filmările pentru ”Chefi la cuțite”. ”Știe tot ce mișcă”
Ce o întreabă Speak pe Gina Pistol la filmările pentru ”Chefi la cuțite”. ”Știe tot ce mișcă”

Speak este co-prezentator la emisiunea ”Chefi la cuțite”, începând din sezonul 9. Acesta a mărturisit ce anume discută cu Gina Pistol, moderatoarea show-ului culinar, la filmări.

Gina Pistol  nu va mai fi singură la ”Chefi la cuțite”, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor în sezonul nouă, fiind co-prezentator. Speak a povestit, pentru libertateapentrufemei.ro, ce discuții a avut cu Gina Pistol la filmări.

”Am întrebat-o pe Gina despre sarcină, evident. Sunt fascinat de faptul că este gravidă și o întreb mereu dacă a mișcat micuța, dacă o doare ceva, dacă e obosită, cum i s-a schimbat starea de când așteaptă un bebe și lista poate continua. Pe lângă asta, mai merg la Gina să-mi dea sfaturi despre ce ar trebui să fac pe platourile de filmare, cu cine să vorbesc sau ce să-i întreb pe invitați; după atâtea sezoane de prezentat Chefi la cuțite, știe tot ce mișcă”, a declarat Speak.

Speak, despre pregătirile de nuntă cu Ștefania

În cadrul aceluiași interviu, Speak a vorbit și despre pregătirile de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

”Este un moment pe care îl așteptăm amândoi, însă încă nu ne-am gândit la asta din cauza vremurilor grele prin care trecem. Este clar că la nuntă ne dorim alături toată familia și toți prietenii, iar asta este imposibil în vremea restricțiilor. Așa că tot ce știm este ca va fi un eveniment important atât pentru mine, cât și pentru Ștefania, mai departe așteptăm să se îndrepte lucrurile și să putem să ne dăm frâu liber imaginației în ceea ce privește cum va arăta cununia. Dar vă dați seama că ea este șefa pe decorațiuni, că eu n-am simț estetic așa dezvoltat ca ea”, a spus artistul.

Întrebat dacă este la fel de entuziasmat ca viitoarea sa soție, Speak a afirmat: ”Sigur că este, ar fi și culmea să nu fiu, însă nu sunt eu foarte bun la exteriorizarea trăirilor de genul ăsta, sunt mai bălan eu așa, dar cert este că sunt fericit la gândul că se va întâmpla și acest lucru la un moment dat”.

 

 

citește și...