Ce muzică ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

09.12.2021, 10:50
Ce muzică ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce muzică ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

Zodia în care o persoană s-a născut poate determina și ce fel de muzică i se potrivește cel mai bine acesteia, sunt de părere specialiștii în previziun i astrologice. Astfel, unor nativi li se potrivește muzica pop sau rock, în timp ce alții se simte perfect ascultând muzică de operă sau orice alt gen muzical.

Pentru nativii din zodia Vărsătorului, muzica perfectă este cea rock, care se potrivește perfect cu temperamentul lor. Artișii recomandați: Foo Fighters, Pearl Jam y Nine Inch Nails.

Nativii din zodia Pești sunt recunoscuți ca fiind foarte sensibili și romantici. Cea ma potrivită muzcă pentru ei este cea de operă. Artiști recomandați: Luciano Pavarotti, Plácido Domingo y María Callas.

Ce muzică ți se potrivește în fucnție de zodia în care te-ai născut. Jazz-ul, perfect pentru Berbeci

Stilul muzical potrivit pentru nativii din zodia Berbecului este jazz-ul. Artiști recomandați: Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, John Coltrane y Louis Armstrong.

Nativii din zodia Taurului sunt foarte calmi și răbdători, dar și foarte conservatori, astfel că muzica care le satisface cel mai bine gusturile este country. Artiști recomandați: Johnny Cash, Willie Nelson y Dixie Chicks.

Ce muzică ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut. Muzică electronică pentru Gemeni

Despre cei născuți în zodia Gemeni, experții în astrologie susțin că muzica electronică se potrivește perfect felului lor de a fi. Artiști recomandați: Daft Punk, Avicci y Swedish House Mafia.

Despre cei născuți sub semnul Racului se spune că sunt foarte sensibili, romantici și iubitori de natură. Muzica instrumentală este considerată perfectă pentru ei. Artiști recomandați: Apocalyptica, Yann Tiersen y Mogwai.

Ce muzică ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut. Leii, pasionați de latino și dance

Nativii din zodia Leului sunt mari iubitori de muzică electro latno și dance. Artiști recomandați: Juan Magán, Henry Méndez, y Pitbull.

Pentru cei născuți în zodia Fecioarei, baladele cu versuri romantice sunt cele mai protivite. Artiști recomandați: Alejandro Fernández, Luis Miguel y Alex Ubago.

Ce muzică ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut. Scorpionii preferă heavy metal

Despre cei născuți sub semnul Balanței se spune că sunt mereu în căutarea armoniei și a echilibrului. Potrivită cu felul lor de a fi este muzica indie. Artiști recomandați: Izal, Zahara, Dorian y Niños Mutantes.

Cei născuți în zodia Scorpionului sunt cei mai temperamentali și ma rebeli din întreg zodiacul. Muzica preferată de aceștia este heavy metal. Ariști recomanedați: Iron Maiden, Metallica, Motörhead y Manowar.

Ce muzică ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut. Capricornilor li se potriveștre muzica cubaneză

Celor născuți în zodia Săgetătorului li se potrivește muzica cu mesaje puternice. Artiști recomandați: Joaquín Sabina, Ismael Serrano, Fito Páez y Diego Ojeda.

Pentru nativii din zodia Capricornului cea mai potrivită muzică este cea cubaneză. Artiști recomandați: Olga Guillot, Antonio Machín, Buena Vista Social Club.

citește și...