Ce muzică preferi în funcție de zodia în care te-ai născut

13.02.2022, 11:39
Ce muzică preferi în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce muzică preferi în funcție de zodia în care te-ai născut

Fiecare persoană are preferinșe în ceea ce privește muzica pe care o ascultă. Zodia în care o persoană s-a născut poate dat detalii despre genul muzical preferat de fiecare nativ în parte, explică specialiști în astrologie. Astfel, în timp ce unii nativi preferă muzcca clasică, altii preferă stilul rock sau muzica reggae.

Nativii din zodia Berbecului preferă muzica rock, însă sunt înnebuniți și fupă jazz și muzică electronică. Cei născuți în zodia Taurului sunt mari împătimiți de ritmurile reggaeton. Persoanele născute sub semnul Gemenilor preferă orice fel de muzică pop.

Nativii din zodia Racului ascultă cel mai mult balade romantice. Derspre nativi din zodia Leului se spune că stilurile lor muzcale preferate sunt reggaeton, rap și reggae. Pentru nativi din zodia Fecioarei cea mai bună muzică este cea rock, însă ascultă și muzică pop dacă aceasta este de calitate.

Ce muzică preferi în funcție de zodia în care te-ai născut. Scorpionii atrași de muzica tradițională și de ritmurile latino

Persoanele născute sub semnul Balanței adoră să asculte balade romantice, dar și muzică pop. Despre nativii din zodia Scorpionului se spune că sunt trași de muzica tradițională, dar și de ritmurile latino. Cei născuți sub semnul Săgetătorului preferă întotdeauna, indiferent de situație, muzica clasică.

Nativii din zodia Capricornului sunt înnebunți după muzica ambientală, muzca care îi ajută să se relaxeze. Cei născuți sub semnul Vărsătorului preferă muzica electronică. Nativii din zodia Pești adoră muzica clasică, muzica de operă și jazz-ul.

citește și...