Ce mireasă frumoasă a fost Monica Davidescu! A dat publicității imaginea de ziua soțului ei

03.06.2020, 13:35
Ce mireasă frumoasă a fost Monica Davidescu! A dat publicității imaginea de ziua soțului ei

De ziua de naștere a soțului său, Monica Davidescu a dat publicității o fotografie de colecție, din ziua căsătoriei lor.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează un cuplu de foarte mulți și au împreună o fetiță care se numește Dora.

Miercuri, 3 iunie 2020, cântărețul Aurelian Temișan își aniversează ziua de naștere. Artistul împlinește 48 de ani. Cu această ocazie, partenera sa de viață, actrița Monica Davidescu i-a făcut urări publice și a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie de la nunta lor.

În ziua nunții lor, cei doi au arătat perfect. Aurelian Temișan a arătat impecabil în costum, iar Monica Davidescu a fost o mireasă extrem de frumoasă. Cei doi s-au căsătorit tot într-o zi de 3 iunie. Nașii celor doi au fost Georgeta și Daniel Chinciu.

”La mulți ani, dragul meu! La multi ani căsătoriei noastre! Să îmi fii sănătos și cu idei bune în continuare, să îți meargă toate din plin, iar la petrecerea din seara asta să ai toți prietenii adevărați alături. 20:45 ?”, este mesajul transmis de Monica Davidescu de ziua de naștere a soțului ei.

Aurelian Temișan a transmis și el un mesaj pe o rețea de socializare:

”Am “tăiat” panglica relației noastre în ianuarie ’95 (acum 25 de ani). Am tîiat panglica (la propriu), la nunta noastră, pe 3 iunie 2006 (acum 14 ani)
Am tăiat “panglica” (ombilicul) Dorei atunci când ne-a apărut în viață, în noiembrie 2010 (acum 9 ani). ?

Dacă aduni 25 cu 14 și cu 9, rezultă vârsta mea. Frumos, așa e? ?? Fericirea există acolo unde există asumare. ?? Să fim sănătoși și cu zâmbetul pe buze. ?”., a spus el.

 

Regulile pe care le respectă în cuplu

Monica Davidescu a povestit, într-un interviu, ce reguli respectă ea și soțul său în viața de cuplu.

„Să fim noi înșine. Respectul reciproc e de la sine înțeles. Faptul că suntem amândoi în lumea spectacolului și că încercăm să facem împreună o mulțime de lucruri, ne ajută să ne completăm, să ne susținem și să ne înțelegem nevoile”, explica actrița.

Secretul mariajului lor

Întrebat care consideră că este secretul mariajului său, Aurelian Temișan explica, la o emisiune TV, care consideră căm este secretul căsniciei sale.

„E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie”, afirma el.

citește și...