Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin. ”Mi-a mărturisit de curând. Sunt uimită”

15.04.2021, 13:52
Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin. ”Mi-a mărturisit de curând. Sunt uimită”
Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin. ”Mi-a mărtuisit de curând. Sunt uimită”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre fiica sa, Violeta. Aceasta a afirmat că adolescenta s-a gândit deja la ce profesie ar vrea să aibă.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a mărturisit, la o emisiune de televiziune, că fiica sa, Violeta, i-a dezvăluit de curând că vrea să urmeze studiile Facultății de Drept.


Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin. ”Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți”

„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a declarat Andreea Marin, citată de wowbiz.ro.

Vedeta de televiziune a mai afirmat că își dorește ca fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior să fie fericită.

„Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a adăugat aceasta.

citește și...