Ce meniu de fiţe a avut Gabriela Cristea la botezul celei de-a doua fiice
Vineri, 6 septembrie, a fost o zi mare pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Cei doi şi-au creştinat mezina familiei, pe micuţa Thea Iris Selena. Ambii au avut emoţii mari.
Ce meniu de fiţe a avut Gabriela Cristea la botezul celei de-a doua fiice
‘Îmi e un pic frică, dar o botezăm pe Iris în aceeași biserică în care am botezat-o și pe Victoria. Și totul a fost bine. Nu am dormit aproape deloc azi-noapte, pentru că Victoria a făcut o enterocolită de la mare, dar asta este. Ne odihnim după ce se termină petrecerea’, a spus Gabriela Cristea înainte de marele eveniment.
Naşii fetiţei au fost Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu.
Invitații la botez s-au delectat un meniu special şi au mâncat preparate sofisticate. Printre felurile de mâncare servite la masa de botez s-au numărat: somon cu creveți Black Tiger, catofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, legume dulci su sos de lemon butter, roast beef cu sos Remoulde și file de porc cu sos de prune.
Preparatul vedetă de la botezul fetiței Gabriela Cristea a fost pulpa de rață cu garnitură de dauphinoise, propusă de Chef Jubile, notează Click!
‘Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit. Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii’, au declarat cei doi părinţi la Agenția VIP.