Ce mănâncă Ozana Barabancea ca să se mențină în formă după Crăciun

25.12.2019, 11:43
Ce mănâncă Ozana Barabancea ca să se mențină în formă după Crăciun
Ce mănâncă Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a dezvăluit ce mănâncă de Crăciun ca să se mențină în formă și după sărbători. Vedeta a povestit și ce tradiții de iarnă îi plac cel mai mult. 

De când a slăbit, lumea presupune că Ozana Barabancea are o listă de alimente permise și una de alimente interzise. Juratul emisiunii „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit ce alimente se află pe masa sa de Crăciun.

Ce mănâncă Ozana Barabancea de Crăciun

„Prefer să reduc cantitățile. Doar nu trăim ca să mâncăm. De ce aș înlocui bunătățile tradiționale, care sunt atât de gustoase, atât de savuroase? Au gust și miros specifice și tradiția este sacră la noi, la români”, a spus Ozana.

„Îmi place să ascult și să privesc focul cum arde în sobă, știind că afară ninge, e frig și totul e acoperit cu neaua strălucitoare. Ador să ascult lemnul cum trosnește. Contemplu acest tablou animat și meditez la filozofia existențială, fac un bilanț al tuturor bucuriilor din viața mea, îi iert pe cei care mi-au greșit, dar promit să îi evit pe viitor! Ador iarna, cu frigul ei cu tot, pentru că am atât de multă caldură în suflet, încât topesc și ghețarii singuratici din ocean!”, a mai spus artista. 

citește și...