Ce mai face Iuliana Marciuc? Cum a ajuns să arate acum iubita de o viață a lui Adrian Enache

15.07.2019, 14:43
Ce mai face Iuliana Marciuc? Cum a ajuns să arate acum iubita de o viață a lui Adrian Enache
Iuliana a mers într-o croazieră de vis

Iuliana Marciuc se bucură din plin de vacanță. Prezentatoarea TV a profitat de perioada liberă și și-a îndeplinit o dorință veche. 

Prezentatoarea de la TVR 2 Iulian Marciuc a mers recent într-o croazieră pe Marea Mediterană și a descoperit numeroase destinații europene. 

Potrivit OK!, partenera lui Adrian Enache a călătorit la bordul unei nave produse anul trecut. 

„Am vizitat în fiecare zi alt oraș”

„Întreaga vacanţă a fost o peripeție, una dintre cele mai frumoase de până acum. M-a copleșit totul. Eleganța vasului și tehnica de la bord, spectacolele din fiecare seară, organizarea impecabilă. Iubesc foarte mult marea și este superb să-i vezi culorile la orice oră din zi și din noapte, să vezi din balconul camerei răsăritul şi apusul pe mare. Am vizitat în fiecare zi alt oraș: Cannes, Palma, Barcelona, Genova, La Spezia”, a povestit Marciuc. 

Iuliana a declarat că a fost cucerită iremediabil de preparatele culinare savurate în vacanță: „Mâncarea a fost diversă și multă, mult prea multă. În fiecare port se pregăteau specialități specifice locului și, ca de obicei, cel mai mult mi-au plăcut fructele de mare gătite într-o mulțime de feluri. Nu am practicat nici un sport extrem, nu am avut curaj să mă dau nici măcar cu tiroliana care străbătea vasul de pe o punte pe alta, la etajul 19”.

Vedeta nu a uitat nici de cei dragi, pentru care a adus suveniruri deosebite: „Am luat evantaie din fiecare oraș”.

citește și...