Ce înseamnă, de fapt, numele ales de Meghan Markle și Prințul Harry pentru câinele lor

10.08.2020, 12:17
Ce înseamnă, de fapt, numele ales de Meghan Markle și Prințul Harry pentru câinele lor
Ce înseamnă, de fapt, numele ales de Meghan Markle și Prințul Harry pentru câinele lor/ foto: profimedia

Meghan Markle și Prințul Harry au fost aspru criticați, după ce au dezvăluit ce nume au ales pentru câinele lor adoptat. În limba română, numele animalului înseamnă un lucru obscen, însă pentru Ducii de Sussex, numele ales are o semnificație sentimentală.

Povestea numelui câinelui (n.r. Pula) a fost dezvăluită într-o nouă carte. Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat un labrador negru în 2018, la puțin timp după ce au devenit o familie. Până acum, Ducii nu au dezvăluit numele câinelui.

Ce înseamnă numele câinelui

Cei doi au ales să îl boteze după moneda naţională din Botswana, locul unde Harry a invitat-o pentru prima dată pe Meghan Markle, în 2016. Astfel, în Setswana, limbă oficială a ţării, cuvântul ‘Pula’ înseamnă ploaie.

La începutul acestui an, Prinţul Harry şi Meghan au anunțat că renunță la îndatoririle lor regale. Cei doi au decis să se retragă în mod oficial din rândul membrilor cu rol activ ai case regale începând cu data de 1 aprilie.

Au renunțat la familia regală

‘După multe luni de reflecţie şi discuţii interne am ales să facem o tranziţie în acest an prin a ne stabili treptat un nou rol în cadrul acestei instituţii”, au scris ducii de Sussex pe Instagram. “Intenţionăm să renunţăm la statutul de “seniori” în cadrul familiei regale şi să lucrăm pentur a deveni independenţi financiar, continuând în acelaşi timp să o susţinem pe Majestatea Sa Regina. Încurajarea voastră, în special în ultimii ani, ne-a făcut să facem acest pas. 

Acestea ne vor permite să ne creştem fiul să aprecieze tradiţia regală în care s-a născut, oferind familiei noastre spaţiul necesar pentru a se concentra asupra unui nou capitol, dar şi să ne lansăm o entitate proprie de caritate. Suntem nerăbdători să împărtăşim toate detaliile privind următorul pas, pe măsură ce vom continua să colaborăm cu Majestatea Sa, cu prinţul de Wales, ducii de Cambridge şi cu toate părţile relevante. Până atunci, vă rugăm să primiţi mulţumirile noastre pentru sprijinul continuu”, a scris cuplul regal.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au stabilit în prezent în statul american California, alături de fiul lor, Archie.

 

citește și...