Ce i-a făcut Alex Bodi tatălui său. ”I-am vândut-o, pe furiș”

19.04.2020, 10:26
Ce i-a făcut Alex Bodi tatălui său. ”I-am vândut-o, pe furiș”
Ce i-a făcut Alex Bodi tatălui său. ”I-am vândut-o, pe furiș”

Alex Bodi a făcut dezvăluiri la o emisiune de televiziune. Acesta a povestit cum a vândut pe ascuns mașina tatâlui său, pentru a face rost de bani.

Alex Bodi, partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu, a mărturisit că este înnebunit după mașini, în special cele de lux, cu mulți cai putere.

Invitat la emisiunea ”Cea mai tare din parcare”, de la Antena Stars, Alex Bodi povestește și cum a ajuns să vândă pe ascuns mașina tatălui său.

”Am avut o afacere cu mașini, mă ocupam cu ce era mai accesibil. Nu am fost tot timpul pasionat de mașini și nu am avut tot timpul mașini de lux, cu mulți cai putere. În 2010 am avut un M3. Apoi am avut un declin și am pierdut. Ajunsesem de la un BMW și un CLS, mașini noi, la un BMW Kombi 530.

Atunci am zis că o să fac tot posibilul să îmi demonstrez mie că pot. Când am avut probleme, i-am vândut mașina tatălui, pe furiș. M-am revanșat și i-am luat un S Class”, a spus Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

”Prima mea mașină a fost un Ford Fiesta, pe care l-am primit cadou. După, am cumpărat cu tata un Mercedes, era un E Class. Niciodată nu am renunțat la mașini, chiar dacă am avut o perioadă proastă. Am avut perioade ale vieții în care îmi doream mult un M3, un BMW”, a adăugat afaceristul.

citește și...