Ce gătește Gina Pistol în izolare. Pe cine sună când nu are inspirație în bucătărie

13.04.2020, 10:17
Ce gătește Gina Pistol în izolare. Pe cine sună când nu are inspirație în bucătărie
Ce gătește Gina Pistol în izolare. Pe cine sună când nu are inspirație în bucătărie

Gina Pistol, în vârstă de 38 de ani, se află în izolare la domiciliu în contextul pandemiei de coronavirus din România, alături de iubitul ei, Smiley, în vârstă de 36 de ani.

Gina Pistol a vorbit despre perioada de izolare la domiciliu înt-un interviu pentru click.ro.

Întrebată dacă a învățat să gătească ceva anume în această perioadă pentu ea și iubitul ei, Gina Pistol a afirmat că știe să gătească, iar în general, atunci când nu se descurcă în bucătărie, apelează la ajutorul celor trei chefi de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, cu care este foarte bună prietenă.

”Mă pricep la gătit. Am mai spus de foarte multe ori că, deşi nu sunt o bucătăreasă desăvârşită, pun foarte mult suflet, iar oamenii dragi îmi apreciază preparatele. Mai presus de asta, ori de câte ori intru în bucătărie şi nu am inspiraţie îi sun pe chefi. Iar ei sunt mereu acolo să-mi dea un sfat, o idee. Cel mai bine cred că mă pricep la ciorbiţe, dar şi la un preparat specific indian cu pui, curry şi orez care îmi iese de minune!”, a declarat Gina Pistol.


Vedeta a explicat și cum percepe ea această perioadă de izolare.

”Poate că această perioadă ne demonstrează că e important să ne mai acordăm o pauză din când în când. Şi să nu uităm că toate lucrurile mărunte pe care le pierdem cu vederea sunt cele care ne fac în fond fericiţi. O plimbare în aer liber, câteva zile de vacanţă la munte, sau la malul mării, o seară petrecută alături de prietenii dragi”, a mai spus Gina Pistol.

citește și...