Ce fotografie a făcut publică Andreea Marin. ”Chipul fericirii pentru mine”

24.01.2022, 16:10
Ce fotografie a făcut publică Andreea Marin. ”Chipul fericirii pentru mine”
Ce fotografie a făcut publică Andreea Marin. ”Chipul fericirii pentru mine”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a dat publicității o fotografie cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, Violeta. Adolescenta este pe zi ce trece mai frumoasă. Internauții au reacționat mediat la vederea imagini cu Violeta postate de vedetă pe contul său de pe o rețea de socializare.

Andreea Marin a postat, în mediul online, o fotografe cu fiica sa, Violeta, care a împlinit 14 ani la sfârșitul anului trecut.

”Chipul fericirii pentru mine. Violeta”, a notat vedeta în dreptul imagini.

Ce fotografie a făcut publică Andreea Marin. Au curs complimentele la adresa ficei sale

În fotografie, Violeta apare îmbrăcată în uniforma școlii pe care o frecventează. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior este pe zi ce trece mai frumoasă, iar internauții s-au întrecut în complimente la adresa ei.

”O superbă domnișoară!”, ”Să îți trăiască fetița sănătoasă și fericită! Este foarte frumoasă de la mama natură! Să o sfătuiești să rămână așa, fără ajutor de la plasticieni”, ”Frumoasă și distinsă precum mama ei!”, ”Este superbă”, ”Aveti cu ce sa vă măndriti!”, ”O frumusețe la fel ca și părinți ei!”, ”Minunată, ca și mama ei!”, ”Cat este de frumoasa!”, ”Violeta este o domnișoară foarte frumoasa!”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Ce a declarat Violeta despre mama sa, Andreea Marin

Violeta, fiica Andreei Marin, a acordat un interviu pentru o emisiune de la Kanal D, în care a vorbit despre mama sa. ”Mama mi-a dat multe sfaturi… cel mai prețios? Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul ăsta. Niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider, să spun, decât un follower”, a declarat Violeta.

„Sunt destul de apropiată cu mama acum. Nu am foarte multe probleme pe care să le discut [cu ea] pentru că, de obicei, mă descurc singură și nu e că mă abțin din a vorbi cu mama, dar îmi place să văd cât de mult pot să duc singură. Dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc foarte mult pentru asta”, a mai spus adolescenta.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America.

Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...