Ce fericită e Andrea Marin în brațele iubitului ei, Adrian Brâncoveanu. Ipostaza cu care a adunat like după like

04.07.2021, 13:02
Ce fericită e Andrea Marin în brațele iubitului ei, Adrian Brâncoveanu. Ipostaza cu care a adunat like după like
Ce fericită e Andrea Marin în brațele iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, Ipostaza cu care a adunat peste 100.000 de like-uri

Vedeta de televiziune Andreea Marin s-a pozat într-o ipostază plină de tandrețe alături de actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu. Andreea marin radiază alături de partenerul ei. Imaginea cu cei doi a adunat like după like din partea internauților, care s-au întrecut în comentarii laudative la adresa celor doi.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Pe Instagram, Andreea Marin a publicat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, la palatul Mogoșoaia. În fotografie, cei doi apar îmbrățișați și ținându-se de mână. Vedeta de televiziune radiază alături de actualul său partener. Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în 1985, la Focșani și în prezent este angajat în Ministerul Afacerilor Externe. Este fost consul la Tripoli (Libia)


Ce fericită e Andrea Marin în brațele iubitului ei, Adrian Brâncoveanu. Val de reacții din partea internauților

„La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire! ❤️”, a scris Andrea Marin în dreptul fotografie în care apare alături de iubitul său.

Fotografia cu cei doi a făcut senzație în mediul online, unde a primit peste 10.000 de aprecieri în doar câteva ore. ”Sunteți superbi”, ”Sunteți minunați amândoi, să vă țină Dumnezeu pentru toată viața”, ”Ce pereche potrivită, sunteți tare drăguți împreună”, ”Sunteți superbăi, minunați”, ”O pereche superbă”, ”Ce frumoși sunteți”, Întinerești lângă acest om, se vede că aduce pacfe și iubire în inima ta”, ”O pereche foarte frumoasă”, ”O pereche minunată”, au fost mesajele primite de Andreea Marin la postarea respectivă.

 

citește și...