Ce fel de mamă este Andreea Marin. Vedeta a dat detalii nebănuite despre fiica sa, Violeta

10.11.2020, 16:23
Ce fel de mamă este Andreea Marin. Vedeta a dat detalii nebănuite despre fiica sa, Violeta

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta.

Andreea Marin a mărturisit că o mare provocare pentru ea a fost să țină pasul cu fiica sa, Violeta. ”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a declarat Andreea Marin pentru okmagazine.ro.

Întrebată ce fel de mamă este, vedeta de televiziune a răspuns: ”Dură nu e un cuvânt bun, aş spune hotărâtă, atentă sa ţin lucrurile în matca lor. Copiii de azi ţin să facă anumite lucruri mai repede decât e timpul lor, unele sunt benefice, altele nu. Copilăria trebuie trăită, are rolul ei. Nu e nevoie să ne prefacem că suntem oameni mari mai devreme decât e cazul”.

Cum se înțelege Violeta cu actualul partener de viață al Andreei Marin

Andreea Marin a explicat și cum se înțelege fiica sa cu actualul său partener de viață, Adrian Brâncoveanu. ”Foarte bine! Faptul că se joacă împreună e benefic, mama e mai serioasă şi el suplineşte aici ce nu ştiu eu să fac destul de bine”, a afirmat Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a vorbit și despre cum se descurcă cu școala online a Violetei.

”Am norocul să am un copil tare bun la şcoală, care se ajută singur, cred că nici nu m-aş pricepe, sunt depăşită de priceperea ei. Dar sunt mereu atentă, prezentă la şcoală la nevoie, comunicăm, o sprijin, pentru mine educaţia e o bază foarte importantă pentru ca ea sa ajungă ulterior pe picioarele ei. Îmi făceam griji, dar ea m-a liniştit, mi-a spus să nu mă îngrijorez, că nu suferă, se adaptează şi se descurcă, înţelege şi ştie că vremurile tulburi vor trece. Practic, ea m-a ajutat cu maturitatea ei”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...