Ce fel de mamă este Andreea Marin. Vedeta a dat detalii nebănuite despre fiica sa, Violeta

10.11.2020, 16:23

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta.

Andreea Marin a mărturisit că o mare provocare pentru ea a fost să țină pasul cu fiica sa, Violeta. ”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a declarat Andreea Marin pentru okmagazine.ro.

Întrebată ce fel de mamă este, vedeta de televiziune a răspuns: ”Dură nu e un cuvânt bun, aş spune hotărâtă, atentă sa ţin lucrurile în matca lor. Copiii de azi ţin să facă anumite lucruri mai repede decât e timpul lor, unele sunt benefice, altele nu. Copilăria trebuie trăită, are rolul ei. Nu e nevoie să ne prefacem că suntem oameni mari mai devreme decât e cazul”.

Cum se înțelege Violeta cu actualul partener de viață al Andreei Marin

Andreea Marin a explicat și cum se înțelege fiica sa cu actualul său partener de viață, Adrian Brâncoveanu. ”Foarte bine! Faptul că se joacă împreună e benefic, mama e mai serioasă şi el suplineşte aici ce nu ştiu eu să fac destul de bine”, a afirmat Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a vorbit și despre cum se descurcă cu școala online a Violetei.

”Am norocul să am un copil tare bun la şcoală, care se ajută singur, cred că nici nu m-aş pricepe, sunt depăşită de priceperea ei. Dar sunt mereu atentă, prezentă la şcoală la nevoie, comunicăm, o sprijin, pentru mine educaţia e o bază foarte importantă pentru ca ea sa ajungă ulterior pe picioarele ei. Îmi făceam griji, dar ea m-a liniştit, mi-a spus să nu mă îngrijorez, că nu suferă, se adaptează şi se descurcă, înţelege şi ştie că vremurile tulburi vor trece. Practic, ea m-a ajutat cu maturitatea ei”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.