Ce face soţia lui Leo Iorga după moartea artistului! Primele declaraţii ale fiului cel mare al solistului

13.11.2019, 11:49
Ce face soţia lui Leo Iorga după moartea artistului! Primele declaraţii ale fiului cel mare al solistului
Ce face soţia lui Leo Iorga după moartea artistului!
Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a pierdut lupta cu viaţa la doar 54 de ani, pe 2 noiembrie. Artistul a fost diagnosticat cu cancer în anul 2011, iar familia i-a fost alături pe parcursul cumplitei lupte.

Ce face soţia lui Leo Iorga după moartea artistului!

Edy Iorga, fiul cel mare al lui Leo Iorga, a făcut dezvăluiri emoţionante despre regretatul său tată. Se pare că solistul îşi presimţise sfârşitul şi avea o singură dorinţă: să fie îngropat la Cimitirul Bellu.
‘Tata a fost înmormântat la Cimitirul Bellu pentru că aşa şi-a dorit el. Când eram mic mă ducea mereu în acest loc, îmi arăta monumentele. La un moment dat a apărut administratorul locului şi tata se întreba: «Oare, mi-or da şi mie un loc aici?» La începutul acestui an, când tata a început să se simtă din ce în ce mai rău, ne-am luptat să cumpăram aici un cavou, pe Aleea Scriitorilor. L-a văzut, voia să ştie unde va fi înmormântat.
A dus boala pe picioare, nu avea simptome, nu tuşea, nu avea febră. Până într-o zi când a făcut pneumonie şi, în urma analizelor, a aflat că un plămân era deja măcinat de cancer, din cauza fumatului. Nimeni nu se aştepta ca Leo Iorga să trăiască atât de mult. Am înţeles că dosarul lui medical se studiază şi în străinătate, căci cei care suferă de cancer pulmonar trăiesc doar vreo 3 ani’, a declarat Edy Iorga pentru Click!
Cea mai afectată este văduva regretatului artist, Paula, care acum s-a refugiat la Eforie Nord. Femeia i-a stat alături în ultimele clipe de viaţă.

‘Mama încearcă să se adune, a trăit pentru tata, a fost mereu lângă el, în lupta cu boala, îl supraveghea în culise, la concerte, se temea să nu i se facă rău pe scenă. În ultimele zile de viaţă, medicii l-au trecut pe perfuzii, căci el refuza mâncarea. Nu a fost pus la aparate, a respirat singur până în ultima clipă. Ştiu doar că cerea să meargă acasă, dar nu-l puteam duce în starea în care se afla’, a mai adăugat fiul cel mare al solistului.

citește și...