Ce face Mircea Radu după ce a renunțat la jobul de la TVR! Fostul prezentator tv a luat o decizie radicală

28.01.2021, 09:00
Ce face Mircea Radu după ce a renunțat la jobul de la TVR! Fostul prezentator tv a luat o decizie radicală

Înainte de Sărbătorile de iarnă, Mircea Radu a anunțat pe rețelele de socializare că și-a dat demisia din TVR.

Deși mulți credeau că îi va fi foarte greu că a rămas fără loc de muncă în această perioadă, iată că jurnalistul nu o duce atât de rău.

Fostul prezentator al celebrei emisiuni „Din dragoste” a plecat într-o vacanță prelungită în Italia, semn că demisia de la TVR nu l-a afectat foarte mult.

Mircea Radu se relaxează în Italia, după demisia de la TVR

Mircea Radu a decis să viziteze Italia, iar până acum a parcurs Veneția, Roma, Vatican și Milano. Pe rețelele de socializare, acesta își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața lui.

‘Jurnal Italian. ROMA! Nu m-am odihnit deloc. Mi-a fost ba cald, ba frig și m-am tot foit până în zori când am reușit să ațipesc. M-am trezit greu, cu un cap în care nu aveam niciun gând ci doar o durere surdă, așa cum mi se întâmplă când dorm cu aerul condiționat deschis. Am stat sub pâlnia dușului frânt de oboseală minute în șir, nemișcat, dorindu-mi ca zecile de jeturi de apă să-mi foreze țeasta, să intre în mine, să-mi spele creierul ca să mă pot trezi.

Părăsesc Veneția cu senzații amestecate, de respect sincer, uimire, gratitudine dar fără nicio urmă de dragoste – același lucru îl simțeam în copilărie când plecam de la doamna V., o prietenă a bunicii mele, pe care nu puteam s-o îndrăgesc pentru că mi se părea indiferentă atunci când îmi dăruia cele mai scumpe jucării’, a fost o parte din mesajul lui de pe Facebook.

Și-a dat demisia de la TVR

Mircea Radu a decis să renunțe la funcția pe care o deținea în cadrul TVR, la nici jumătate de an după ce a fost instalat în postul de coordonator al comunicării din cadrul Televiziunii Române.

De la finalul lui 2020, realizatorul TV Mircea Radu a încetat să mai fie coordonatorul comunicării din cadrul Televiziunii Române. El fusese numit director de comunicare al TVR pe data de 1 iulie, scrie paginademedia.ro.

Pe pagina personală de Facebook, Mircea Radu a anunțat că a renunțat funcția de șef Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol din cadrul TVR. Omul de televiziune a venit cu o explicație cel puțin ciudată, pentru a pune capăt speculațiilor legate de o eventuală concediere a sa de la postul public de televiziune.

Mircea Radu a lăsat să se înțeleagă că nu a fost vorba de o concediere, ci despre propria sa demisie. El nu a detaliat motivele pentru care a ales să plece din ograda TVR.

‘Știți bancul cu “nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?” . Așa și cu știrea apărută acum, într-o “anumită parte a presei” (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!’, a scris el pe Facebook.

citește și...