Ce face Lidia Buble în plină pandemie de coronavirus! Vedeta s-a apucat de gătit bunătăți învățate de mama ei EXCLUSIV

31.03.2020, 18:45
Ce face Lidia Buble în plină pandemie de coronavirus! Vedeta s-a apucat de gătit bunătăți învățate de mama ei EXCLUSIV
Ce face Lidia Buble în plină pandemie de coronavirus!

În plină pandemie de coronavirus, Lidia Buble a luat în serios măsurile impuse de autorități, la fel ca multe alte vedete din România. Artista stă acasă, alături de iubitul ei, prezentatorul tv Răzvan Simion.

Ce face Lidia Buble în plină pandemie de coronavirus!

Înainte de această criză, Lidia obișnuia să meargă des la sala de sport, însă pentru că acum nu mai poate, ea a ales să nu-și neglijeze totuși silueta impecabilă și face exerciții acasă.

‘Face sport zilnic, nu ratează nicio zi în care să nu facă minimum o oră de exerciții. Pentru că are o curte generoasă, Lidia se poate declara norocoasă, pentru că poate sta la aer curat și nu decât închisă în casă. Totodată, mai merge și pe role, atunci când îl plimbă pe Bubbley, cățelușul ei simpatic’, ne-au declarat, în exclusivitate, apropiații iubitei lui Răzvan Simion.

De când se află izolată la domiciliu, îndrăgista solistă s-a apucat serios de gătit. Și nu orice, ci rețete învățate chiar de la mama ei.

‘Cât despre gătit, Lidia Buble a tot făcut mâncare în ultima perioadă, de la ciorbe/supe, fără carne, pentru că ea nu consumă carne. Chiar și prăjituri a făcut, în special Raffaello. A învățat de la mama ei de fiecare dată când se duce acasă, la Deva.

Se conformează perioadei de izolare și încearcă să-și umple timpul cum îi place mai mult: sport, gătit, relaxare în aer liber, relaxare în pat, la seriale și filme, făcut planuri pentru noua piesă, pe care o va lansa curând. În plus, Lidia Buble are mare grijă și de pielea ei, așa că are un adevărat ritual de înfrumusețare. De la baia cu spumă, până la hidratarea facială și corporală, zilnic’, au mai adăugat surse apropiate cântăreței.

citește și...