Ce face câștigătoarea „Bravo, ai stil” cu premiul de 100.000 de lei! Cum va cheltui Elena frumoasa sumă

06.07.2019, 16:05
Ce face câștigătoarea „Bravo, ai stil” cu premiul de 100.000 de lei! Cum va cheltui Elena frumoasa sumă
Elena a decis ce va face cu premiul cel mare

Elena Geamăn, câștigătoarea celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, a primit, pe lângă titlul de „cea mai stilată femeie din România”, și un premiu de 100.000 de lei, deloc de neglijat. Tânăra de 29 de ani spune, însă, că nu frumoasa sumă a interesat-o, ci mai degrabă să fie încoronată drept câștigătoare. 

Într-un interviu acordat acum câteva zile celor de la Libertatea, Elena a vorbit despre viitor, dar a deschis și subiectul premiului, dezvăluind cum a ales să cheltuie cei 100.000 de lei.

„Cum am spus și la începutul competiției, într-un fel, banii aceștia nu-mi aparțin. Eu mi-am dorit foarte mult titlul, coroana. Mi-am dorit să fiu câștigătoare, vreau să fac ceva în acest domeniu și cred că am avut nevoie de asta pentru a avea un alt statut, pentru a fi mai vizibilă și drumul meu să fie mai lin”, a spus tânăra. 

„O să ajut pe cineva!”

„O să spun atunci când o să iau banii ce voi face exact, pentru că nu am ales un caz umanitar. O să ajut pe cineva și o să-mi mai plătesc echipa care m-a ajutat. Atât”, a afirmat câștigătoarea celui de-al cincilea sezon al emisiunii de stil. 

Nu vrea să investească în carieră

Dacă rivalele sale din concurs își doreau premiul în bani pentru a face investiții în carieră, Elena spune că are deja o meserie și nu vrea să cheltuie banii în acest mod: „Nu o să investesc în cariera mea. Eu am o garsonieră unde am toate ținutele. Închiriam înainte outfituri pentru evenimente. Acolo mă întâlneam cu doamnele care voiau să discutăm. Deci nu e nevoie să investesc în asta. Eu încerc să fac și styling și să fiu și personal shopper. Am mai colaborat cu branduri românești, am colaborat cu designeri și voi colabora în continuare pe partea de styling, dar îmi place să merg și la cumpărături, ca să ușurez munca doamnelor”. 

 

citește și...