Ce face Angela Rusu după ce restaurantul i-a ars din temelii! Artista a plecat din țară

31.01.2020, 14:11
Ce face Angela Rusu după ce restaurantul i-a ars din temelii! Artista a plecat din țară
Ce face Angela Rusu după ce i-a ars din temelii restaurantul!

La jumătatea lunii decembrie 2019, solista de muzică populară Angela Rusu a trecut prin momente dificile, după ce restaurantul din zona Gherla a ars din temelii. Incendiul a pornit de la un scurt circuit produs la instalația de climatizare.

Ce face Angela Rusu după ce restaurantul i-a ars din temelii!

Toată investiția de 650.000 de euro a artistei s-a dus într-o clipă pe apa sâmbetei. Sala de evenimente a Angelei Rusu avea o capacitate de 400 de locuri și fusese inaugurată cu mare ștaif în luna mai 2019. Cântăreața și soțul ei, Marius Moldovan, nu au mai putut să salveze nimic din locația respectivă, întrucât restaurantul nu avea asigurare.

Acum, la aproape două luni de la incendiul devastator, Angela Rusu încearcă să își revină din șocul emoțional. La puțin timp după incendiu, solista a plecat în America, acolo unde a cântat de Revelion. Aceasta nu a mers singură, ci însoțită de soțul ei, Marius. Cei doi s-au relaxat pe meleaguri străine și au avut timp la dispoziție să își facă noi planuri.

‘Angela a reuşit să se mai relaxeze şi să uite de necaz. De pe 28 decembrie până pe 15 ianuarie am fost împreună în America, unde a avut un concert. Ne concentrăm momentan pe cariera ei artistică, iar ca afacere, vom încerca ceva în domeniul construcţiilor. Anul trecut am avut un proiect la Dej pentru trei blocuri, dar l-am lăsat în stand-by. Probabil că îl vom relua’, a declarat, pentru Click!, soţul Angelei Rusu.

citește și...