Ce este „Hellbound”, serialul care a detronat Squid Game. A fost vizionat în peste 80 de țări, la 24 ore de la debut

23.11.2021, 16:59
Ce este „Hellbound”, serialul care a detronat Squid Game. A fost vizionat în peste 80 de țări, la 24 ore de la debut

Seria sud-coreean „Hellbound” se află în topul evaluărilor de streaming în peste 80 de țări, la 24 de ore de la debut.

O producție horror-fantasy de la Netflix a devenit peste noapte un fenomen global, detronând Squid Game, cel mai vizionat serialTV pe platforma de streaming.

Potrivit FlixPatrol analytics , Hellbound a devenit cel mai vizionat serial de televiziune Netflix din lume pe 20 noiembrie, depășind clasamentele de streaming în peste 80 de țări în 24 de ore de la debut.

“Detronarea” Squid Game vine după 46 de zile consecutive

„Squid Game”, pe de altă parte, a avut nevoie de opt zile în septembrie 2021 pentru a ajunge în același loc.

„Hellbound” a devenit cel mai vizionat serial Netflix în 24 de regiuni, inclusiv Coreea, Hong Kong, Indonezia și Belgia, în timp ce se situează pe locul trei în SUA, după cum a raportat Korea JoongAng Daily .

Serialul  tratează subiecte precum viața și moartea, păcatul și pedeapsa, ciocnirea idealurilor între oameni și Dumnezeu. Seria se concentrează în jurul acțiunilor violente din punct de vedere grafic ale unei echipe de demoni, care vânează păcătoșii  care au fost informati cu privire la data și ora morții lor.

Al doilea sezon Squid Game va urma

Uriașele creaturi păroase își incinerează victimele și le trimit în iad, provocând o isterie publică și pune bazele unui nou cult. Societatea Noului Adevăr (The New Truth Society)..

Se estimează că 142 de milioane de gospodării din 94 de țări au vizionat serialul, cunoscut și pentru ultraviolență, în octombrie. A generat un profit estimat la 900 de milioane de dolari pentru Netflix.

Primul sezon a înregistrat 1,6 miliarde de ore de vizionare în 28 de zile. Se estimează că profitul adus platformei se ridică la 900 de milioane de dolari.

La începutul acestei luni, directorul Squid Game, Hwang Dong-hyuk, a declarat că un al doilea sezon al Squid Game este în  desfășurare.

 

 

citește și...